НАЙЦІКАВІШІ МІСЦЯ В ЄГИПТІ ДЛЯ МАНДРІВНИКІВ

0

⭐️НАЙЦІКАВІШІ МІСЦЯ В ЄГИПТІ ДЛЯ МАНДРІВНИКІВ
Піраміди Гізи
Піраміди Гізи – єдине з 7 чудес світу, що збереглися до наших днів. Цьому сприяло їх географічне положення, головне в тому, що протягом багатьох років піраміди були поховані під піском, а в 19-му столітті тільки почали викопувати і вивчати. Піраміди дійсно хвилюють уми вчених і туристів. Все ще важко уявити, що 2,5-тонні блоки були підняті без сучасної техніки. Висота найвищої піраміди – піраміди Хеопса – становить 137 м, що можна порівняти з 50-поверховим будинком, на будівництво якого пішло близько 20 років. Піраміди грали роль гробниці фараона і являють собою серію довгих вузьких коридорів і невеликих кімнат, де останки фараонів, їх оточення і багатство, яке він «ніс», збережені в прийдешньому світі. Зараз дуже мало залишилося від первісної форми пірамід, але воно того варте.

2. Статуя Cфінкса

Ще одна визначна пам’ятка, не менш цікава – зовсім поруч з пірамідами – статуя Сфінкса. Сфінкс – істота з жіночою головою, ногами і тілами лева, крилами орла і бичачим хвостом. Ця статуя викликає більше запитань, ніж відповідей, тому що ми не знаємо, коли і ким вона була побудована, яку роль вона виконала і коли вона втратила ніс. Тому туристи і вчені приїжджають сюди в надії, що деякі з секретів Сфінкса будуть розкриті.
3. Святої Катерини монастир
Ще 1 унікальне і цікаве місце на карті – монастир Найсвятішої Катаріни. Згідно з легендою, саме в цьому місці Господь Бог зглянувся йому у вигляді купини неопалимої. Саме тут було зведено церкву Святої Катерини. До речі, сама купина реально існує до цих пір, і спроби пересаджувати його в інших товарних позиціях не були успішні. Монастир має 12 каплиць, сад, кухню і величезну бібліотеку, яка є другою за величиною після Ватикану. Тому саме відвідування цього монастиря є дуже цікавим заходом.
4. Єгипетський музей у Каїрі
Найбільша колекція давньоєгипетської культури і історії зберігається в Каїрському музеї. Кожен повинен відвідати цей музей, оскільки він представляє основу нашого сучасного життя і наших знань про світ. У Каїрському музеї зберігаються 11 мумій фараонів, 3 саркофаги (один з яких важить 110 кг золота) і багато хто з найбільш ексклюзивних предметів домашнього ужитку.

Ми дуже цінимо наших турів. Тому проводимо таку акцію для вашого комфорту.
При бронюванні готелей мережі даруємо трансфер до аеропортів Жешув та Кишинів
Єгипет з Кишенева чи Жешува
Coral Sea Aqua Club 4⭐️
Coral Sea Holiday Resort 5⭐️
Coral Sea Imperial Sensatori Resort 5⭐️
Coral Sea Waterworld 5⭐️

‼️Важливо
дати бронювання 24.07-31.07
дати подорожі необмежені
з вильотами з Жешува даруємо трансфер Львів-Жешув-Львів
з вильотами з Кишинева – трансфер з Дніпра чи Києва до Кишенева

Більше інформації Telegram і дзвінки +380676740299, вайбер +380986740299 Мар’яна (Підберу найкращий тур під Ваші побажання) #моретурівthebest Багатоканальні: +380322471447 ПОДОРОЖУЙТЕ ПОКИ Є ТАКА МОЖЛИВІСТЬ https://www.more-turiv.com.ua/m

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971