? ВИПУСКНІ ТУРИ В ЯРЕМЧІ!!!!????????

0
? ВИПУСКНІ ТУРИ В ЯРЕМЧІ!!!!????????
? Виїзди зі Львова і інших міст.
4-дні
2 900 грн-з 1 особи при групі 30 (осіб)
3 540 грн -з 1 особи при групі 15 (осіб)
Харчування-3 сніданки,4 обіди,2 вечері
+(СВЯТКОВА ВЕЧЕРЯ З ПРОГРАМОЮ і ВЕДУЧИМ)
ДЕТАЛІ ЗА ТЕЛ:
☎️ – 097 94 82 000-Наталія
☎️ +380322437447(багатоканальний)
?Тури у будь який куточок світу? www.more-turiv.com.ua/m
?Сторінка в ФБ–https://www.facebook.com/profile.php?…
ПРОГРАМА ТУРУ ?????
ДЕНЬ 1:
08:00 – виїзд зі Львова. Переїзд до Яремче.
Знайомство із гуцульським краєм розпочненться із передмістя Яремче – села Дора, яке називають дверима в Карпати. Першою гостей зустріне перлина дерев’яної архітектури – церква Святого Михаїла. Далі дорога приведе всіх до легендарного яремчанського водоспаду Пробій, де можна буде зробити перші фото на згадку.
Обід у затишному карпатському ресторанчику. Виїзд в Буковель. Поселення в готелі. Прогулянка по туристичному комплексу Буковель – одному з найбільших туристичних комплексів Європи, який працює протягом усього року.
Вечеря. Ніч у готелі.
ДЕНЬ 2:
Сніданок.
Сьогодні ми пропонуємо Вам вибрати одну з двох екскурсій.
Варіант 1 Екскурсія у Ворохту, Верховину, Криворівню.Екскурсія “Стара Ворохта”, під час якої ми зможемо побачити старовинні гуцульські церкви XVIII і XIX століть, кілька десятків австрійських та польських віл. А також дві унікальні речі, які є тільки в Ворохті – австрійські залізничні мости-віадуки, збудовані більше ста років тому руками полонених італійців, і шедевр спортивної архітектури – трампліни для стрибків на лижах, які функціонують цілорічно. Переїзд в село Верховина. Воно повністю виправдовує свою назву, тому що лише нижня його частина знаходиться на висоті 620-640 м над рівнем моря, а більша частина – ще вище в горах. Екскурсія в приватний «Музей гуцульського побуту, етнографії та музичних інструментів Романа Кумлика» (вх. квитки опл. додатково), де нам представиться можливість побачити колекцію, в якій зібрані предмети побуту, традиційний народний гуцульський одяг та прикраси, найрізноманітніші музичні інструменти (від волинки до трембіти), грошові знаки різних часів та навіть старовинний «гуцульський мобільний телефон»! Переїзд в село Криворівня, де ми побуваємо у справжній «Гуцульській хаті-гражди» (вх. квитки опл. додатково) ..
Варіант 2 Підйом на Говерлу Виїзд до Карпатського національного природного парку. Підйом до найвищої точки України гори Говерла (2.061 м).
Повернення на Буковель. Обід. Відпочинок на Буковелі. До послуг випускників катання на підйомнику з можливістю помилуватися Карпатами з висоти пташиного польоту, прокат велосипедів, кінні прогулянки, екстремальний мотузковий парк. Вечеря.
ДЕНЬ 3:
Сніданок. Відпочинок на Буковелі.
Або факультативно пропонуємо Вам екскурсію “Полонина Перці та Водоспад Женецький Гук” (130 грн) В самому серці українських Карпат знаходиться унікальна гуцульська полонина “Перці”, де на 15 гектарах розташований т.з. “Гуцульський Діснейленд”: тут можна прогулятися стежками і подихати чистим карпатським повітрям, скупатися в купелях молодості, зайти в гості до мольфара, дізнатися більше про українських повстанців у “Криївці”, зачекінитися у фотозонах, накупити повні торби сувенірів та еко-продуктів у “Вурдамаркеті”.Водоспад Женецький Гук – водоспад на потоці Женець (ліва притока Пруту), що розміщений між масивами хребтів Явірника і Хом’яка-Синяка (гірський масив Ґорґани), біля сіл Микуличин і Татарів. Водоспад Гук, висота якого 15 м, розташований на висоті 900 м над рівнем моря на території Карпатського національного природного парку. Місцеві жителі назвали водоспад Гук через шум, гул, що доноситься від нього. Водоспад утворився у післявоєнні роки в результаті повені.
Обід. Підготовка до святкування.
Випускний вечір. Гучна музика, веселі розваги та конкурси від ведучого до ночі, смачна карпатська кухня.
ДЕНЬ 4:
Пізній сніданок.
Повернення додому. (за бажанням, по дорозі можемо відвідати м. Івано-Франківськ).

  • У вартості

     3 ночі проживання у готелі на територій туристичного комплексу Буковель (2-4 місні номери)
     харчування: 3 сніданки, 4 обіди, 2 вечері
     транспортне обслуговування
     супровід гіда
     Екскурсія у Ворохту, Верховину, Криворівню або Підйом на Говерлу
     святкова програма випускного вечора (святковий стіл*, послуги ведучого, вокально-інструментальний ансамбль)
  • Не включено у вартість

     • додаткові розваги на Буковлі (катання на підйомнику, прокат велосипедів, кінні прогулянки, екстремальний мотузковий парк)
     • вхідні квитки в екскурсійні об’єкти.
    ТАКОЖ СПИРТНІ НАПИТКИ НЕ ВХОДЯТЬ У ВАРТІСТЬ

Цікавить цей тур? Залиште запит

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971