Чому не варто їхати в офіс турагенції? Краще замовляти і оплачувати тури дистанційно!

0

  На сьогоднішній день більшість турагенцій почали працювати дистанційно. Якщо ви вирішили придбати тур старими методами, прийшовши в офіс – навряд чи ви зможете знайти турагента в турфірмі без, попередньо домовленої зустрічі.

Чому так відбуваєтья?

Дистанційність. Всі ми добре пам’ятаємо славнозвісну пандемію коронавірусу. Саме вона, заставила більшість бізнесів перейти в онлайн формат. З розвитком технологій та розповсюдженням швидкісного інтернету – це є незворотнім процесом.

Ризики. Для того, щоб замовити підбір туру чи його забронювати, туристу не потрібно тратити багато часу на дорогу, поки ви їдете, ваш тур може стати не актуальним, або ціна його може змінитися. Під час такої поїздки з вами може трапитися що завгодно: чи то аварія, нещасний випадок, чи буквально можете підхопити якийсь вірус. Навіть злодій, особливо якщо ви вирішили добиратися громадським транспортом, адже тур коштує не малі гроші. Звісно у багатьох туристів закрадаються думки, чи не обмануть його та чи не пропадуть його гроші одразу після оплати онлайн на рахунок? – Тому саме через це вирушають у кругосвітню подорож до турагенції)). .

Коли будь-яка турагенція дає вам звичайний картковий рахунок для оплати – це перший дзвіночок, над яким потрібно задуматися. Перед будь якою, оплатою туру має бути підписаний договір між туристом та турагенцією. Та обов’язково чек про оплату послуги.

Гарантія. Турагенція “Море турів – The Best” працює з оплатами на офіційний 29-ти значний IBAN-рахунок відкритий на ФОП. При онлайн оформленні договору турист підписує договір за допомогою смс повідомлення. А під час оплати готівкою туристу видаються чеки про оплату туристичної послуги.  Договір підкріплюється печаткою.

Обслуговування. Коли турист їде в офіс, з думкою, що йому підберуть кращий тур, аніж онлайн, то він помиляється, адже усі питання та консультації ми проводимо в телефонному режимі або шляхом переписки. Під час візиту менеджери зазвичай обслуговують одного або двох туристів. Але якщо ви їдете в подорож цілою сім’єю (групою людей) вам все одно потрібно буде радитися із усіма членами сім’ї. А дистанційно ви обираєте тур вдома на сімейній нараді. Погодьтесь, так на багато зручніше, аніж їхати в офіс. Тим більше, наші менеджери завжди на зв’язку та готові відповісти на будь які ваші запитання.

Підбірка. Пропоную вашій увазі тури на жовтень у сонячний Єгипет на 2 дорослих та дитину до 10 років, з вильотом із Жешува:

https://tour.link/wvj4nm

✏️ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ТУР

Вайбер, Телеграм, Вотсап

+380639902947 Орися

Підберу вам інші гарячі тури і цікаві пропозиції.

Турфірма Море Турів – The Best

+380322471447

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971