Домінікана на листопад

0

? Домінікана разом із KOMPAS!

? Наземне обслуговування і GDS-тури з вильотом із Мадрида, Франфурт-на-Майні, Парижа та Варшави!

⭐️ Готелі мережі Blue Diamond (Royalton) An Autograph Collection*

*Autograph Collection – це група незалежних готелів від вищого до розкішного класу, що входять до портфоліо Marriott International.

? Проживання з 01.11 на 7 ночей

? Royalton Splash Punta Cana 4*

Цей розкішний курорт пропонує своїм можливість відвідати однин з найбільших аквапарків на Карибах і безлічі варіантів розміщення з високоякісними зручностями.

Готель задовольняє унікальні потреби як пар, так і сімей. В італійському ресторані з обслуговуванням по меню, який пропонує ідеальну атмосферу для особливих випадків і торжеств, пориньте в романтику Середземномор’я, поринете в романтику Середземномор’я або рушайте в захоплюючу пригоду з морепродуктів в популярному ресторані Under The Sea. Завдяки доступу Stay-At-1, Play-At-2 до сусіднього Royalton Punta Cana гості отримують доступ до додаткових зручностей і послуг, таким як казино і безтурботний спа-салон Royal.

? LUXURY ROOM DBL AI 35914 UAH

? Royalton Punta Cana 5*

готель високого рівня працює на основі концепції “All-In Luxury”, яка спеціально створена для гостей, бажаючих провести безтурботний відпустку. Красива територія з чудовою системою басейнів типу infinity і Балінез. Широкий піщаний зручний пляж. Основні Елем інфраструктури сконцентровані в головній будівлі: тематичні ресторани, SPA-центр, зал для фітнесу, гест-сервіс і т.д. В готелі гідна анімація і професійні вечірні шоу.

? LUXURY ROOM AI 48570 UAH

? Royalton Bavaro 5*

Готель розділений на дві зони: одна для сімейного відпочинку з дітьми, а інша – Diamond Club ™ – тільки для дорослих з окремими ресторанами, пляжем і басейном. На гостей чекають елегантні номери, прекрасний пляж Arena Gorda, ресторани світового рівня з меню від шеф-кухарів і без необхідності попереднього бронювання, цікаві програми для дітей і підлітків. Рекомендується для туристів будь-якого віку, які цінують концепцію All-In Luxury

? Luxury junior suite AI 52675 UAH

? Hideaway at Royalton Punta Cana (Adults Only) 5*

це оазис тільки для дорослих, що пропонує вишуканий відпочинок в одному з кращих місць Карибського моря. Гості можуть скуштувати страви світового класу, потягувати майстерно приготовані коктейлі і досліджувати блакитний океан – все це в кращому курорті Пунта-Кани тільки для дорослих.

? LUXURY ROOM AI 51306 UAH

? Royalton CHIC Punta Cana (Adults Only). 5*

Пінна вечірка біля басейну з русалками, делікатеси для гурманів, розкішний СПА, стильні ресторани та бари, сучасні люкс номери, все це розкішний готель Royalton CHIC Punta Cana, який працює за системою “Adults Only”. Ідеальний варіант для відпочинку активного та романтичного відпочинку

? LUXURY ROOM AI 55069 UAH

*ціна дана за людину у номері DBL

✅ У вартість включено: проживання, харчування.

??Деталі щодо туру та бронювання за номером:

Viber +380971961198 Світлана??

Допоможемо Вам забронювати тур дистанційно і відправимо всі документи на пошту.

?️Наш сайт:

http://more-turiv.com.ua/m

Тел.0676721318, 0673737447, 0322471447

Телеграм https://t.me/moreturivthebest

Бережіть себе та близьких!

?? СЛАВА УКРАЇНІ!

Разом до Перемоги!

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971