Екскурсійні автобусні тури Європою та з відпочинком на морі.

0

Якщо ви бажаєте поринути в атмосферу старої Європи – однозначно, варто розглянути екскурсійні подорожі Європою. Екскурсійний тур можна обирати як основну подорож, або ж як додаток до пляжного відпочинку. Автобусні або пішохідні, ось основні варіації екскурсійних турів. Це чудова можливість відвідати відразу декілька країн в одну подорож за прийнятною ціною. У такі тури їздять туристи готові до активної екскурсійній програмі, а іноді й до нічних переїздів.

Збираючись у дорогу, постає безліч питань: який взяти одяг та взуття, сумки? Куди покласти паспорт? Чи потрібні посуд і їжа? Скільки потрібно з собою грошей?

Отже, що взяти в автобусний тур, щоб перенести його з максимальним комфортом? Вибір одягу залежить від пори року, але варто пам’ятати, що погода в різних країнах різниться.

Заздалегідь подивіться прогноз погоди в тих країнах, куди збираєтеся. Беріть одяг, в якому буде комфортно рухатися. Прасувати одяг часу не буде, тому він не повинен сильно м’ятися. Взуття також має бути зручним, підійдуть кросівки, кеди чи сандалі. В Європі дуже багато доріг, викладених бруківкою, тому взуття на підборах краще не брати. Бажано взяти пару змінного взуття, щоб здійснювати тривалі піші походи. Не забудьте взяти і шльопанці для пляжу, автобуса чи для готелю. У автобусний тур варто брати 3 валізи.

Перша — багажна, тобто та сумка яка буде знаходитися в багажному відділенні автобуса і відповідно діставатися при заселенні в готель.

Друга – невеликий ркзак або сумка, у якій буде їжа, посуд, аптечка та ін..

Третя – маленька сумочка, у якій будуть документи, гроші, путівники, телефон. І головне, не губитися і не спізнюватися на місця збору, інакше до кінця поїздки будете ловити на собі ненависні погляди супутників. Для цього візьміть з собою мапу міста або завантажте додаток для смартфона.

Поставтеся з усією відповідальністю до вибору автобусного туру. Якщо їдете вперше – не ризикуйте брати довгі маршрути, адже незрозуміло, як ви перенесете дорогу.

Краще почати з короткої поїздки в одну-дві країни. А найголовніше, що потрібно взяти з собою в автобусний тур Європою – це позитивний настрій, адже тільки так поїздка принесе вам радість!

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971