Екскурсійні автобусні тури Європою і Україною з 10.01.23

0

?Екскурсійні автобусні тури Європою і Україною з 10.01.23
Тисни тут? https://www.more-turiv.com.ua/ekskursijni-avtobusni-turi-yevropoyu-ukra%d1%97noyu-z-10-01-23/

??Тіроль – серце Альп
?12 785 гривні – 6 днів
Розпочнеться наш тур з Австрії: відвідаємо місто Лінц та Зальцбург. По дорозі до Зальцбурга можемо завітати на озера Зальцкаммергут і до райського містечка древньої Автстрії – Гельштат. Якщо ви полюбляєте пиво, рекомендуємо завітати до монастирської пивоварні Августінерброй. Наш маршрут далі лежить до міста Інсбрук де буде можливість відвідати термальний комплекс Aaqua dome або озеро Ахензе, яке оточене красивими вершинами гір Рофан і Карвендель. Далі ми подорожуємо дорогами Німеччини і завітаємо до казкового замку Баварії – Нойшванштайн. В Мюнхені ми прогулуляємося центральною частиною міста на оглядовій екскурсії. У вільний час можете самостійно оглянути місце і відвідати мюнхенські пивоварні. На завершення нашої подорожі на нас чекає містична Прага.

??Італійський вікенд: Венеція, Флоренція, Рим
?9 478 гривні – 5 днів
У Будапешті можна буде здійснити прогулянку по Дунаю. «Місто на воді» – відома Венеція, не покине нас своєю увагою. Прогуляємось по місту на гондолі. Прогулявшись по Гранд Каналі – Головній вулиці Ви познайомитесь з найромантичнішими місцями Італії і насолодитесь найкрасивішим водним шляхом у світі. Рим – вічне місто, яке відкриє нам свою античну історію легенди і таємниці, що зберігаються в стінах храмів, монументах та старовинних будівель… Завітаємо у найменшу країну світу – Ватикан, де побачимо творіння античних скульпторів, геніїв Відродження і сучасних художників. Флоренція – столиця Тоскани, вразить вас..

??Рим – прекрасний, як завжди
?10 940 гривні – 6 днів
Італія, Венеція, Рим де відкриється історія, легенди і таємниці, що зберігаються в стінах храмів, монументах та старовинних будівлях…

??Нойшванштайн – лебедина казка Баварії…
?9 224 гривні – 6 днів
Відень нас вразить своєю історією, самобутньою архітектурою, величними палацами і площами, театрами, виставками. Відвідаємо багатогранне, компактне і самобутнє місто Німеччини – Мюнхен. Зачаруємося казковим видом замку Нойшванштайн. Прогулюючись по центру Зальцбургу вас не залишає відчуття нереальності того, що відбувається – так ніби ви потрапили в казку. А на закінчення туру завітаємо у Ческий-Крумлов – місто з черепичними дахами, писаними фасадами в стилі ренесанс, вузенькими вуличками.

??Яскраві діаманти Австрії
?8 495 гривні – 5 днів
Матимемо можливість відвідати батьківщину великих композиторів та музикантів – Відень, побачити чарівне місто, яке розташоване у підніжжі альпійських гір, батьківщину самого Моцарта – Зальцбург, відвідати містечко неймовірної краси – Гальштат. Будемо проїжджати по території мальовничої Штирії, через безкраї яблуневі сади до міста Грац.

??Приємний вікенд: Краків, Прага, Відень, Будапешт
?4 634 гривні – 4 дні
Пропонуємо оглядову екскурсію по місту Кракову, Празі, Відню Відню-столицею блискучої імперії, місто палаців і величних площ, мальовничих вуличок і численних скверів.

??Amazing Istanbul! Дивовижний Стамбул!
?7 508 гривні – 5 днів
Ми вирушаємо в загадковий і величний, галасливий і казково красивий – Стамбул. Місто, що ввібрало в себе культуру заходу і сходу та створило щось абсолютно нове. По приїзду, ми можемо відвідати хамам – це не просто парна чи масаж, це ціла церемонія, яка очищає розум і тіло. Також матимемо нагоду проплисти на кораблику по Босфору, де у світлі вечірніх вогнів перед нами відкриється величний Стамбул. Маємо унікальну можливість відвідати Палац Топкапи – найбільший і найстаріший палац у світі, Палац Долмабахче в Стамбулі – символ розквіту і одночасного занепаду Османської імперії, нічого величнішого та більш грандіозного немає в усьому світі. А також можемо пройтися по кращих інстаграм локаціям Стамбулу та зробити фото своєї мрії! Де ви зможете переодягтись в костюми турецьких правителів, зробити фото на троні, спеціально для Вас викличуть чайок та пригостять чаєм чи кавою. Стамбул, як і загалом Туреччина, славиться шопінгом… І ми теж його не пропустимо!

??Вікенд в швейцарських Альпах: Берн, Інтерлакен, Цюрих
?7 508 гривні – 4 дні
Розпочинаємо тур з візиту до Будапешта. Проходячи вуличками Старого міста, побачимо будинки президента та прем’єр-міністра Угорщини. Далі рухаємося до Швейцарії,Цюриха – мальовниче місто, що омивається прозорими водами річки і озера дуже жвавий і з багатою культурною спадщиною. Після Цюриха нас чекає зустріч з містом Берн – серце Швейцарії. У Берні стільки всього цікавого, що скільки не виділи часу на його огляд – все буде мало. На завершення нашої подорожі пройдемося лабіринтами вуличок Старої Праги, побуваємо в найкрасивіших та найпотаємніших місцях цього міста: на Вацлавській і Староміській площах, на Карловому мості.

??Якщо на землі є рай, то це Швейцарія
?10 211 гривень – 5 днів
У нас буде нагода почути чарівні історії та легенди казкового Кракова, побачити чарівне місто, яке розташоване у підніжжі альпійських гір, батьківщину самого Моцарта – Зальцбург. Ми побуваємо у швейцарському мегаполісі, місті Цюриху та матимемо нагоду побачити справжній скарб Альп – замок Нойшванштайн.

??Париж – це пристрасть
?11 798 гривень – 7 днів
Відчуємо, що Париж стає рідним з першого погляду і з першого кроку, адже паризькі прогулянки заводять у минуле, у потаємні куточки душі. Матимемо змогу насолодитись красою Парижу у вечірніх вогнях. Відкриємо для себе чарівний світ Діснея і справжню магію Парижа. Ознайомимося з цікавою історією та з визначними пам’ятками Дрездену.

??Прекрасна – як Мадонна! Донна Барселона!
?15 873 гривні – 8 днів
В Єгері буде чудова нагода дегустувати угорські вина та спробувати смачний гуляш. А в Будапешті будемо мати змогу прогулятися по Дунаю на кораблику. Пропонуємо заїхати у Любляну – невелике, але дуже красиве європейське місто, розташоване на обох берегах річки Любляниці. У туристів буде можливість відвідати озеро Блед. Це символ Словенії і перлина серед Альпійських курортів, посередині якого знаходиться острівець з дзвоном бажань. Також відвідаємо Мілан – мегаполіс, який зберігає своє видатне тисячолітнє минуле, місто з численними галереями, музеями, театрами.

??Крихітка Словенія
?5 792 гривні – 4 дні
У вас буде можливість побачити невелике, але дуже красиве європейське містечко, розташоване на обох берегах річки Любляниці – місто Любляна. Пройдетесь вузенькими вуличками, познайомитесь з історією та архітектурою словенської столиці. Будете мати змогу продегустувати вина та дізнатись більше про традиції виноробства у цьому краї.

??РЕЛАКС-ТУР “ТЕРМАЛЬНЕ ЗАКАРПАТТЯ”
?1 095 гривень – 2 дні
Термальні води Косино, дегустація вина, прогулянка по Ужгороду та варіння у чанах

??ЛИЖНИЙ ТУР НА ДРАГОБРАТ + ГУЦУЛЬСЬКІ ЗАБАВИ
?2 295 гривень – 4 дні
Відпочинок в Карпатах, Драгобрат, музеї Верховини, Яремче, Гуцульська забава і не лише!

??ВІДПОЧИНОК ПО-ГУЦУЛЬСЬКИ + СПА
?2 295 гривень – 4 дні
Буковель, Яремче, Верховина, Гуцульська забава, дегустації сиру, вина та пива, Криворівня, Коломия і не лише…

Тут можна переглянути також інші тури дорізних країн : https://www.more-turiv.com.ua/cini-na-turi/
?За додатковою інформацією та бронюванням звертайтесь:
0673737447, 0676721318, 0322471447
Залиште заявку тут http://more-turiv.com.ua/eko
Ми знаходимось вул. Городоцька, 174, ДЦ “Вулик”, оф.406
Якщо ви не у Львові – працюємо повністю дистанційно (підбір туру, оплата та видача документів) без вихідних з 9.00 до 23.00
Ми в Телеграмі: https://t.me/moreturivthebest
P.S: ЗАХОДЬТЕ У НАШ VIBER-ЧАТ ПО ТУРИЗМУ:
https://cutt.ly/8I4rVac

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971