ЕКСКУРСІЙНИЙ ТУР: ДИКА АФРИКА! НЕПЕРЕВЕРШЕНА КЕНІЯ, СВІТ ДИКОЇ ПРИРОДИ.

0

☀️ЕКСКУРСІЙНИЙ ТУР: ДИКА АФРИКА!

НЕПЕРЕВЕРШЕНА КЕНІЯ, СВІТ ДИКОЇ ПРИРОДИ.

✅Розпочинаємо раннє бронювання!

ПРОГРАМА 7/14 ночей

✈️ З Польщі

Незабутня подорож до найбільшого національного парку Кенії та одного з найбільших у світі. Чудові краєвиди, баобаби та густі зарості є фоном для дивовижних екземплярів диких тварин, вигляд яких створює відчуття участі у справжньому полюванні. Фантастичний урок природи, ідеальна програма для сімейної подорожі. Після насиченого подіями сафарі ми пропонуємо відпочинок у пляжному готелі.

від 24.11. Кенія/ Момбаса

7 ночей

24.11 – 57800 грн

01.12 – 53300 грн

08.12- 56000 грн

22.12- 96700 грн

 

Вартість туру включає:

– переліт

– проживання за одного у двомісному номері

– харчування

– трансфер

– багаж

Незабутня подорож до найбільшого національного парку Кенії та одного з найбільших у світі. У Цаво аж 22 тисячі. км² і ділиться на 2 частини: західну та східну. Чудові краєвиди, баобаби та густі зарості є фоном для дивовижних екземплярів диких тварин, споглядаючи яких, створюється відчуття учасника справжнього полювання. Фантастичний урок природи, ідеальна програма для сімейної подорожі. Після насиченого подіями сафарі ми пропонуємо відпочинок у пляжному готелі, який можна продовжити ще на тиждень. Довжина маршруту по Кенії: близько 450 км плюс переходи під час сафарі.

 

Маршрут: Момбаса • Східний національний парк Цаво • Пагорби Таїта • Момба

План поїздки

1 День.

Зустріч учасників в аеропорту та переліт до Момбаси. Трансфер до вашого готелю на узбережжі Момбаси. Проживання. Вечеря та ночівля.

 

2-Й День.

Сніданок. Вільний час для прийняття сонячних ванн або участі у факультативних екскурсіях (за додаткову оплату на місці). Вечеря та ночівля.

 

3-Й День.

Mon Tsavo East (Маршрут: Бл. 180 Км/2,5 Години)

Сніданок. Виїзд. Виїзд до TSAVO EAST National Park, одного з найбільших національних парків Кенії. Ранкова поїздка по парку та спостереження за дикими тваринами. Трансфер на обід. Після обіду виїзд на захоплююче сафарі серед красивих ландшафтів савани з поодинокими деревами баобабів. Можливість спостерігати за тваринами в їхньому природному середовищі існування: жирафами, антилопами, буйволами, слонами та багатьма видами птахів. Поїдьте в бік заповідника Taita Hills. Поселення в лодж. Вечеря та ночівля.

 

4-Й День.

Пагорби Таїта (Маршрут: Приблизно 50 Км/45 Хв.)

Ранкове спостереження за тваринами в природному заповіднику TAITA HILLS, який радує прекрасними пейзажами та вражає кількістю видів тварин, що населяють околиці. Повернення в будиночок на сніданок. Виїзд. Продовження мандрівки заповідником і можливість поспостерігати за тваринами, які тут мешкають. Поселення в лодж. обід. Післяобіднє сафарі вглиб савани, де можна спостерігати за слонами, зебрами, всюдисущими імпалами та газелями. Вечірня поїздка на пошуки тварин, можливість побачити диких мешканців заповідника, які ведуть нічний спосіб життя, які стають активними та помітними у вечірній час. Назад до будиночка. Вечеря та ночівля.

 

5-Й День.

Момбаса (Маршрут: Приблизно 220 Км/3 Години)

Сніданок. Виїзд. Виїзд в сторону Момбаси. По дорозі остання прогулянка по парку та спостереження за його дикими мешканцями. У другій половині дня повернення на узбережжя. Поселення в Travelers Beach Hotel & Club. Вечеря та ночівля.

 

6.-7. День.

Сніданок. Зупиніться в Travellers Beach Hotel & Club. Вільний час для прийняття сонячних ванн або участі у факультативних екскурсіях (за додаткову оплату на місці). Вечеря та ночівля.

 

8 День.

Сніданок. Виїзд. Трансфер в аеропорт. Виїзд до Польщі.

 

9 День.

Приїзд до Польщі.

У вартість входить

7 ночей: 2 в лоджах під час сафарі (лоджі – готелі*** комфортабельні, часто побудовані в місцевому стилі, розташовані безпосередньо в національних парках або біля них, можна спостерігати за тваринами з номеру або тераси готелю, часто побудовані водопої поруч будиночки, куди приїжджають тварини), кімнати на 2-3 людини. з ванною, вентилятором і москітною сіткою, до послуг гостей: рецепція, ресторан, бар, часто сад, басейн і сувенірний магазин, 2 ночі перед сафарі в готелі***/**** на узбережжі, 3 ночі після сафарі в Travellers Beach Hotel & Клуб

харчування: 7 сніданків, 2 обіди, 7 вечерь

політ

проїзд автобусом або автобусом

під час сафарі, катання на джипах 4х4 з розсувним дахом

пілотний догляд

КЛ та страхування від нещасних випадків

 

Обов’язкові внески на місці

вхідні квитки в національні парки, місцевий гід, чайові: приблизно 175 доларів США, діти до 12 років: приблизно 120 доларів США.

Практична інформація

Необхідні документи:

паспорт (також дитячий) дійсний не менше 6 місяців від дати повернення до Польщі, повинен мати принаймні дві чисті сторінки

віза – детальну інформацію можна знайти тут

Представлені умови в’їзду стосуються громадян Польщі. інформація

 

COVID 19:

тест на щеплення/сертифікат не вимагається

в аеропорту мандрівників із симптомами COVID-19 проведуть швидкий тест (за власний рахунок) і попросять заповнити форму «Jitenge». Рекомендовано придбати міжнародну медичну страховку, яка покриває витрати на лікування у випадку COVID-19 та карантину.

 

Час польоту

Польща-Момбаса приблизно 10 годин

 

Догляд на місці

Туристи перебувають під опікою резидента, до завдань якого входить допомога під час перебування та прийом реєстрацій на місцеві поїздки та сафарі. Пілот також присутній під час сафарі.

 

Валюта

Кенійський шилінг (KSH)

1 USD = приблизно 123 KSH, 1 EUR = приблизно 130 KSH

Приймаються лише долари, випущені після 2009 року.

 

Сафарі

Національні парки: це величезні ділянки землі (10-15 000 км²), де тварини вільно живуть у своєму природному середовищі існування. У парках немає людської діяльності, немає електрики (за винятком будиночків), немає асфальтованих доріг, а їздити можна лише по виділених ґрунтових дорогах на мікроавтобусах чи джипах, і ні в якому разі не можна залишати транспорт.

Джипи: ви їздите по парках на 6-7-місних джипах. Водій також є гідом, він чудово знає всі національні парки і володіє великими знаннями про диких тварин, за якими може чудово стежити. Джипи не оснащені кондиціонерами, але мають підйомний дах, який забезпечує вентиляцію та дозволяє спостерігати за тваринами та фотографувати стоячи.

Одяг: Сафарі зазвичай відбувається між: 6.00-8.00 і 16.00-18.00 – це найкращі години для спостереження за тваринами. Вранці ще може бути холодно (14-18°C) і потрібно одягнутися відповідно (світшот з довгим рукавом). Рекомендуються відкриті спортивні босоніжки.

Багаж: на сафарі можна брати тільки ручну поклажу: невелику сумку або рюкзак з найнеобхіднішими речами, тому що місця для багажу в мікроавтобусі небагато. Під час сафарі ви можете залишити свій основний багаж у сховище готелю.

✅ПИШІТЬ В ПРИВАТ АБО ТЕЛЕФОНУЙТЕ‼️

+380982475256 (вайбер, телеграм) Марина

☎️ 0673737447, 0676721318, 0322471447

Залиште заявку тут https://more-turiv.com.ua/m

Працюємо повністю дистанційно, без вихідних з 9.00 до 23.00

 

P.S. АКЦІЯ до 5.12

❗️Купуй у нас тур, другий – отримай у подарунок

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971