Грецькі острови: Корфу, Родос та Кос

0

Грецькі острови: Корфу, Родос та Кос

Традиційно, Греція вважається одними з найпопулярніших туристичних напрямків, особливо в сезон літніх відпусток.

Місцеві острови заворожують неймовірними пляжами, хорошими ресторанами, великою кількістю цікавих локацій та значним вибором розваг. Тут велика кількість курортів, що обрати один ідеальний – дуже важко.

Корфу

Ке́ркіра, відоміша під італійською назвою Ко́рфу  — найпівнічніший серед Іонічних островів Греції. Острів Корфу, серед інших грецьких островів, називають грецькою Італією. Чудовий клімат, мальовничі пейзажі, цікаві історичні пам’ятки та прекрасні, широкі пляжі.

Сезон на Корфу триває з травня по вересень.

Море спокійніше на західному узбережжі, на східному присутні хвилі.

На Корфу переважно говорять грецькою, але чудово зрозуміють англійську, французьку та італійську мови.

Влітку на острові Корфу можна послухати найстаріший оркестр Греції, побачити справжнісінькі фінікові пальми і гранатові дерева, відвідати виноградні плантації та помедитувати в оливкових гаях. А ще на острові висаджено понад 40 видів орхідей.

Родос

Ро́дос — острів у Греції, в східній частині Егейського моря біля узбережжя півострова Мала Азія.

Цікава особливість Родосу в тому, як гармонійно тут поєднуються історичний колорит острова з розвиненою інфраструктурою сучасності.Відпочинок на Родосі не можна назвати нудним. Безліч барів та ресторанів, дискотеки й магазини, першокласні та бюджетні готелі пропонують широкий вибір розваг на будь-який смак. Жваве нічне життя, регулярні міські свята й торжества створюють для гостей незабутню атмосферу грецьких веселощів.

У туристичних довідниках Родос заслужено називають скарбом Середземномор’я, примітним не тільки красою та унікальністю природи, а й археологічними цінностями. ЮНЕСКО внесло цей грецький острів до списку пам’яток культурної спадщини. На Родосі можна відпочивати цілий рік, насолоджуючись численними благами місцевого життя.

Кос

Острів Кос один з великих островів Греції – за розміром він займає 3-е місце.

Кос вважається чи не найбільш екологічно чистим місцем на планеті – тут майже немає промисловості, а місцеві жителі зайняті або сільським господарством, або працюють у туристичній сфері. Характерні тутешні пейзажі – білосніжні будівлі Коса в оточенні пальм, маленькі мальовничі села на пологих схилах, руїни стародавніх храмів і величезна кількість кіз!

Здебільшого тут прагнуть відпочити ті, хто цінує гармонію чудової природи, прекрасну екологію та унікальні стародавні пам’ятки. Але й ті, хто бажає розважатися і активно проводити час, теж не занудьгують.

Усі пляжні зони Коса прекрасно обладнані і дивують своєю різноманітністю: тут можна зустріти великі багатолюдні пляжі, пляжі для тих, хто займається водними видами спорту, а також маленькі і відокремлені, що їх уподобали нудисти. Пісок на пляжах – теж на будь-який смак: білий як сніг, золотистий і зовсім чорний – вулканічного походження. Багато пляжів прикрашені мальовничими бухтами, у яких погойдуються красуні яхти.

Для підбору турів та пошуку цікавих пропозицій звертайтесь за номером +380509994980 (Telegram, Viber) Влада

Пишіть або телефонуйте, буду рада допомогти)

Працюємо дистанційно або ж за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 174, оф.406

Номер офісу 0322471447
Наш сайт https://www.more-turiv.com.ua

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971