Найкраща відпустка в Парижі з дітьми!

0

❗️❗️❗️Найкраща відпустка в Парижі з дітьми

У цьому турі відвідаємо такі цікаві міста як Краків, Берлін, Париж, Прага та Брно. У кожному з цих міст є багато цікавинок і кожен може знайти для себе атракції і заняття до душі. Особливо для дітей, адже там є багато розважальних і пізнавальних місць. Краків зі своєю приятельською атмосферою та історією. Берлін зі своїм відомим зоопарком, у якому найбільша кількість видів тварин з-поміж усіх інших. Париж, скільки б туди не їхали, все одно знайдеться щось, із чим ще потрібно познайомитись, і звісно ж Паризький Діснейленд, який є справжнім раєм для дітей! Хоча не забуваймо і про менш відомий, але від цього не менш захопливий тематичний парк розваг популярного у світі мультика «Астерікс»! Заїдемо до Праги, де зможемо скуштувати Трдельник, Карловарські вафлі, Празький торт, пернік, сливові кльоцки, палачінки, фргал і багато іншого, що важко з першого разу вимовити, але неймовірно смачно. І по дорозі додому можемо відвідати друге найбільше місто Чехії – Брно, або ж неймовірний комплекс карстових печер – Моравський крас!

Берлінський зоопарк – сьогодні це один із найбільших зоопарків Німеччини – не за площею, але за кількістю зібраних у ньому видів тварин. Тут мешкає близько 20 тисяч звірів, птахів, рептилій, комах, риб, загалом у зоопарку близько 1500 видів представників фауни.

Париж – він стане рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою…

Річкові екскурсії по Сені на прогулянкових катерах – одне з найулюбленіших розваг туристів в Парижі. І це не дивно, адже перед вами відкриється зовсім інший Париж, якого ви ніколи не побачите під час піших прогулянок по набережних.

Світ мрії. Діснейленд!» Не тільки діти, але і дорослі, відвідавши це дивне місце, ніколи не зможуть його забути. Тут починаються дивні пригоди і здійснюються чудеса. Тут кожен знаходить щось захопливе для себе

Парк розваг «Астерікс» На сьогоднішній момент у парку знаходиться понад 30 різних атракціонів, з них понад 5 видів американських та близько 5 водних гірок ???? Прокатитися на атракціонах можуть відвідувачі різного віку, тут для кожної дорослої або дитини приготовлено багато сюрпризів та розваг.

І багато всього іншого…..

Пропонуємо тур на 7 днів з 2 нічними переїздами
Виїзд 23.11, 26.11 і щонеділі протягом грудня
Вартість туру 11 900 грн❗️❗️❗️
Зверніть увагу! У вартість туру включено 3 оглядові екскурсії по містах: Берлін, Прага та Париж❗️❗️❗️

0671319148
0684520580 (вайбер) Роксоляна

Наш сайт https://www.more-turiv.com.ua
Номер фірми 0322471447

 

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971