Новий рік у Кракові та Закопане + термальні води – ви точно запам’ятаєте на довго

0

Запрошуємо насолодитися новорічною атмосферою разом із нами у турі:
☃️❄️Новий рік у Кракові та Закопане + термальні води

Виїжджаємо зі Львова 30.12. на 4дні/3ночі
Вас чекає два витончені замки: Вавель та Красицьких, вражаюча новорічна атмосфера Кракова, гірське Закопане та термальні води з мальовничими пейзажами, новорічний Ряшів і Тарнув та шопінг у Millenium Hall.
????1 день (30.12): виїзд зі Львова (о 06:00) – Krasiczyn ”Красічин” (замок Красицьких) – Rzeszow ”Ряшів-Жешув” (Екскурсія містом, шопінг у Millenium Hall) – околиці Кракова (поселення в готель).

☃️2 день (31.12): сніданок і виїзд – Kraków “Краків” (екскурсія містом та замком Вавель, новорічний ярмарок, вільний час ) – Новорічне святкування біля головної ялинки Кракова – Województwo małopolskie “Малопольське воєводство” ( повернення в готель ).

❄️3 день (01.01): сніданок і виїзд – Zakopane “Закопане” (Екскурсія містом, вільний час та обід) – (відвідування термальних купалень “Хохоловські терми”) – Województwo małopolskie “Малопольське воєводство” (повернення в готель).

????4 день (02.01): сніданок і виїзд – Tarnów ”Тарнув’ (Екскурсія містом, обід) – Львів (повернення орієнтовно о 23:00).

Ціна за 1го – всього 9 995 грн.

Екскурсійні об’єкти:
1.Krasiczyn “Красічин”.  Неподалік від Перемишля серед чудового парку з екзотичними рослинами розташоване одне із найкрасивіших місць у Польщі – замок Красицьких (1580-1631рр.). По кутах ренесансно-барокової фортеці знаходяться чотири вишукані вежі: Божа, Папська, Королівська, Шляхецька, а замкові музи прикрашає чудовий декор у стилі сграффіто. Багато королів і знаних осіб мали за честь відвідувати цю неймовірну красу, запрошуємо і Вас.

2.і 3 Краків і Замок Вавель у ньому. Ми з вами відвідаємо Краків – королівське місто та історичну столицю Польщі. Минемо Барбакан та Флоріанську браму й опинимось у Старому Місті, – геть іншому світі, найдавнішій частині Кракова, побудованій в 1490-х роках, яка змогла вціліти під час всіх воєн. Тут кожен фасад, кожен будинок має свою історію. На Головному Ринку о будь-якій порі дня і року сидять квітникарки і продавці кренделів, стукають об бруківку копитами коні, запряжені у королівські карети. Тут хмари голубів злітають до шпилів Маріїнської базиліки (1290 р.), кружляють над Сукеницями (1352 р.), де, як і віки тому, йде жвава торгівля.

4. Закопане. Нас чекає столиця польських Татр та основний культурний центр гуралів – етнографічної групи поляків, яка має свої традиції, культуру, звичаї та фольклор. Своєрідний гуральський діалект, ситна та оригінальна гуральська кухня, а також фольклорні вистави та ходи у святкові дні — це є родзинка курорту Закопане. Центр міста – вулиця Крупувки — все крутиться навколо неї: національні ресторанчики — колиби, ятки з сувенірами, брички запряжені кіньми, які в екстравагантній формі познайомлять з дерев’яною архітектурою міста. Також, прогулюючись центральною вуличкою, ви матимете можливість відвідати історичні пам’ятки міста: костел святого Сімейства — невеликий тихий храм, з розписаним інтер’єром і вітражами, музей Карола Шимановського на віллі Атма та аж цілих п’ять різноманітних мистецьких галерей.

5.Хохоловські Термали. Chochołowskie Termy – це курорт з термальними басейнами та саунами, розташований у мальовничій долині Татр у Польщі. Тут відвідувачі можуть насолоджуватись корисними властивостями термальних вод, які добуваються з глибин землі, та прекрасними краєвидами гір. Комплекс складається з закритих та відкритих басейнів з термальною водою, які мають різні температурні режими та гідромасажні системи. Також тут є сауни з різними видами сеансів, що дозволяє відвідувачам розслабитись та відновити своє здоров’я. Крім того, Chochołowskie Termy пропонують різні види масажу та косметичних процедур. Відвідування Chochołowskie Termy – це ідеальний спосіб провести час з родиною та друзями та насолодитись чистим повітрям та гірською природою.

6 і 7. Жешів та Millenium hall- Ряшів У Millenium Hall ви знайдете магазини найбільших і найпопулярніших марок, у тому числі Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, H&M, New Yorker, Reserved, House, Cropp, Mohito, Sinsay, Nike, Pandora, Apart, W.Kruk, Sephora, Super-Pharm, Eurospar, Empik, Media Expert а також єдиний в південно-східній Польщі: TK Maxx, Liu Jo, Guess,MMarella, Lacoste, Intersport, SportsDirect, Homla.arella, Lacoste, Intersport, Homla Старовинне містечко Ряшів з 650-літньою історією,  що розташоване на берегах річки Віслок, вражає своєю величною архітектурою та старовинною атмосферою. У VIII ст. було у складі Перемишльського князівства. Згодом місто увійшло до складу Польщі і тоді його назва змінилася на Жешув (Rzeszów).

8. Тарнів.Місто Тарнів розташоване на берегах річки Вісли та має вражаючу історію, що налічує сотні років. Засноване в XI столітті, воно стало ключовим торговим та адміністративним центром. Перше згадування міста знаходимо у літописах 1105 року.
Одним з найбільш відомих символів Тарніва є Ратуша, яка була споруджена у XVI столітті у ренесансному стилі. Ця монументальна будівля прикрашає Ринкову площу.
Місто славиться своїми монастирями та церквами, зокрема: Базиліка Божої Матері (1400 р.) – найголовніша церква міста, Церква “Богоматір на горі Кармель”,Церква Св. Трійці – всі три занесені в список матеріальної спадщини ЮНЕСКО.

Докладніше: ☎️Telegram 0676740299, вайбер 0986740299 Мар’яна (Підберу найкращий тур під Ваші побажання)
#моретурівthebest https://www.more-turiv.com.ua/m
Багатоканальні: 032247144
ПОДОРОЖУЙ, БО ВСЕ ПРОЙДЕ! Залишаться лише твої спогади!!
НАГАДУЮ АКЦІЮ ДО МИКОЛАЯ з 1.11- 5.12. : КУПУЙТЕ 1 ТУР І ВИГРАВАЙТЕ 2Й) ????Тисни тут: https://www.facebook.com/100079447845601/posts/321475457177380/?mibextid=WC7FNe

 

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971