Новинка – Іспанія з Кишинева !

0

Іспанія – одна з найпопулярніших країн у світі. Щороку її відвідують понад 60 мільйонів туристів, які витрачають тут майже 55 мільярдів доларів.  За цим показником країна на другому місці у світі після Франції. Тож подорож до цієї феєричної країни є справою честі кожного мандрівника. А якщо ви людина допитлива, Іспанія надовго стане вашим улюбленим місцем для відпочинку і подорожей, адже вона нікого не залишає байдужим.
Гарячі тури на відпочинок în Spania з Києва, ціни. Купити гарячі тури від  Join UP!До Вашої уваги пропозиції на червень
Вильоти з Кишинева
Тривалість 7 ночей
Харчування, страхування
Готелі на 1-шій лінії
Вартість вказана за двох
H Top Planamar 3* – 43 000 грн
H Top Royal Sun Hotel 4* – 51 000 грн
Alegria Maripins 4* – 54 000 грн
Alegria Espanya 3* – 56 000 грн
Checkin Garbi 3* – 57 000 грн
H Top Pineda Palace 4* – 60 000 грн
Sumus Hotel Monteplaya 4* – 63 000 грн
Pimar & Spa Hotel 3* – 63 000 грн
Aqua Hotel Promenade 4* – 67 000 грн
Best Cap Salou 3* – 67 000 грн
Aqua Hotel Aquamarina & Spa 4* – 68 000 грн
4R Gran Europe 4* – 69 000 грн
Tahiti Playa 4* – 70 000 грн
Aqua Hotel Onabrava & Spa 4* – 70 000 грн
Augustus 4* – 70 000 грн
Volga Hotel 4* -75 000 грн
Tahiti Playa Suites 4* – 75 000 грн
Rosamar Maxim 4* – 77 000 грн
Best Terramarina 4* – 77 000 грн
Best Maritim 4* – 80 000 грн
Estival Centurion Playa 4* – 85 000 грн
Gran Palas Hotel Spa & Beach Resort 5* – 105 000 грн
Rigat Park & ​​Spa Hotel 5* – 142 000 грн
Hostal de La Gavina 5* – 183 000 грн
W Barcelona 5* – 208 000 грн

Ці та безліч інших варіантів доступні до бронювання

Для прорахунку інших готелів дат і країн вильоту звертайтесь за телефоном:
+380975476759 -Менеджер Зоряна?Завітайте до нас за адресою м.Львів, вул.Городоцька, 174, ДЦ “Вулик”, оф.409; вул. Плугова, 2.
+380322451971, +380322437447(багатоканальний)
?Тури у будь який куточок світу? http://more-turiv.com.ua/m/

☝️P.S. Якщо Ви знаходитеся далеко від Львова, це не проблема. ?Допоможемо Вам забронювати тур дистанційно і відправимо всі документи через пошту.
Гарячі тури в Іспанію на море 2023. Відпочинок у Іспанії ⛱ Otpusk.ua

Пристрасний фламенко, темпераментні, доброзичливі, комунікабельні люди, тепле сонце, море – все це гарантують тури в Іспанію. В кожного триста ця країна викликає різні асоціації, чому сприяють цікава історія, багата культура, особливі традиції, багатогранність природних цікавинок. Атлантичний океан, Середземне море, Канарські та Балеарські острови, Піренейські гори – найкращі умови для пляжної відпустки.

іспанія відпочинок
Відпочинок в Іспанії буде вашим найяскравішим спогадом на роки вперед. Недарма, адже у всіх на слуху запальні вечірки і нічний спосіб життя, якими славиться Ібіца, Майорка зі знаменитим пляжем Магалуфі, Коста Брава, атмосферна Нерха зі збереженим іспанським колоритом.
Жаркий клімат неподалік узбережжя Африки, острівне життя і прекрасні краєвиди гарантує частина архіпелагу Канарських островів – Тенеріфе. Приваблюють запальні танці відомого місцевого карнавалу, цікава іспанська архітектура – вам точно сюди. Це знамениті Канари!

курорти Іспанії

Якщо ви хочете придбати тур до Іспанії, залишилося вирішити, який саме курорт подарує вам незабутній відпочинок. Кожен з курортів має свої переваги і чарівність. Ми підготували для вас список з курортних перлин цієї країни, які знаходяться як на континенті, так і на островах.

Ібіца
Туры на о.Ибица из Минска | Отдых на о.Ибица
Це приголомшливо красивий острів з казковими пляжами і химерними бухтами по всьому узбережжю. Столиця острова, місто Ібіца, є прекрасним містом з чарівним старим кварталом і одними з кращих нічних клубів острова. Ібіца пропонує ідеальне поєднання для спокійного відпочинку від сонця і веселощів в Середземному морі. Всесвітньо відома, як літня столиця електронної музики, це також місце, де ви знайдете прекрасні бухти і пляжі, дивовижні солоні болота, природні парки і багато іншого. Жвава гавань і чарівні села роблять Ібіцу ідеальним місцем для незабутнього відпочинку. Магія Ібіци, почуття свободи, природа і море відображені в кожному куточку, а також в розвагах, доступних для всіх відвідувачів.

Майорка
Майорка, Испания - описание курорта
Іспанська острів Майорка є популярним середземноморським місцем відпочинку в Іспанії з теплим кліматом і дуже приємним прийомом для відвідувачів всіх національностей і вікових груп. Майорка розташована в самому серці Середземного моря і є найбільшим з Балеарських островів Іспанії і щороку приваблює тисячі туристів на свої сонячні береги.

Це острів контрастів: його ландшафт відрізняється драматичними горами, великими рівнинами, скелястими кручами і мисами, залитими бухтами, піщаними пляжами довжиною в кілька кілометрів і районами видатної природної краси. Якщо ви шукаєте тишу і спокій, ви знайдете тут тихий куточок для себе. Якщо вам подобаються вечірки, то вам теж сюди. Незалежно від вашого смаку, для вас в Іспанії знайдеться той самий ідеальне місце.

Тенеріфе
Тенерифе - Испания. Испания: Тенерифе - туроператор BSI Group
Милі піщаних пляжів, сонце цілий рік і драматичні вулканічні пейзажі. Курорт пропонує безліч незабутніх вражень. Великі піщані пляжі приваблюють відпочиваючих протягом сотень років – починаючи з королеви Великобританії Вікторії в 19 столітті і до сьогоднішнього дня, коли в рік на Тенеріфе приїжджає близько 450 000 туристів. Цілорічний сонячне світло, тонни водних видів спорту і пляжні кафе, бари і клуби роблять пляжі цього острова бажаними і затребуваними.

Острів також може похвалитися найвищою горою в Іспанії, яка, як виявилося, є діючим вулканом. Види з вершини гори Тейде захоплюють дух. Тенеріфе – це острів, який має багатий і захоплюючим минулим, свідоцтва про який можна побачити в його прекрасно збережених колоніальних містах і селах. Крім того, провідайте університетське місто Ла-Лагуна з його живої соціальної сценою і типовою архітектурою. З Тенеріфе ваш відпочинок в Іспанії буде незабутнім.

Коста-дель-Соль
Коста дель Соль, Испания: все об отдыхе с детьми в Коста дель Соль на  портале Кидпассаж
Коста-дель-Соль є безперечною туристичною точкою Іспанії. Його чарівне поєднання синього моря, пляжів і надійної сонячної погоди змушує відвідувачів повертатися в регіон знову і знову. Але подивіться за межі прибою і піску, адже Коста-дель-Соль і є домом для багатої історії, красивих білих сіл і приголомшливих пам’яток. Чи є ви сім’єю, яка шукає жвавий відпочинок, або парою, яка шукає романтичний релакс на сонечку, або групою друзів, які шукають курорт з безліччю нічних розваг, Коста-дель-Соль – ідеальний вибір на всі випадки життя. Погода на узбережжі Коста-дель-Соль чудова, температура перевищує 39 градусів в літні місяці і рідко опускається нижче 13 градусів взимку. Протягом літа на узбережжі Коста-дель-Соль досить багато сонячного світла.

Коста-Бланка
Коста Бланка — побережье Испании протяжностью 220 км омываемое Средиземным  морем
Милі пляжів, тематичні парки світового класу і жваві міста – Коста Бланка подарує вам незабутній відпочинок в Іспанії. М’які піщані пляжі протягнулися уздовж 200 кілометрів уздовж «Білого узбережжя Іспанії». Коста-Бланка знаходиться на східному узбережжі Іспанії. Всесвітня організація охорони здоров’я визнала клімат тут одним з кращих в світі. Багато людей приїжджають сюди з артритом і вже протягом декількох днів відчувають поліпшення. Кількість сонячних днів взимку і влітку однакове.

Коста-Брава
Коста-Брава, Испания - туристический гид Planet of Hotels
Сьогодні Коста-Брава дуже відрізняється від тих часів, коли Далі розвивав свої художні навички. Хоча він розумів би причини, за якими так багато людей спрямовуються в цей район. Область Коста-Брава володіє деякими з найбільш захоплюючих прибережних пейзажів в Іспанії (особливо на північ від області) і має клімат, який зазвичай теплий і сонячний. Деякі з кращих пляжів Іспанії розташовані в Коста-Брава, а місцеві вина і морепродукти відрізняються високою якістю.

Коста-Брава є частиною Каталонії в Іспанії, і рідна мова, на якому тут кажуть, – каталонський – це не те ж саме, що іспанська (хоча в більшості туристичних районів говорять іспанською). Тут Ви не знайдете боротьби з биками, оскільки практика тут заборонена, на відміну від решти Іспанії.

Сан-Себастьян
Сан-Себастьян - путеводитель по городу | Planet of Hotels
Пляжі Сан-Себастьяна є одними з кращих літніх розваг. У кожного своя індивідуальність, але об’єднує їх те, що в значній мірі вони зайняті любителями серфінгу. Не можна дивитися на приголомшливий Сан-Себастьян і шалено не закохуватися. Це місто прохолодний вночі, і чарівний і теплий днем. Він наповнений людьми, які люблять побалувати себе – а зірки Мішлен, очевидно, падають з небес в ресторани курорту, не кажучи вже про культуру Пінчо (тапас), майже не має собі рівних де-небудь ще в Іспанії. Сан-Себастьян заслужено очолює списки кращих місць для відпочинку в Іспанії.

Коста-Дорада
Коста Дорада, Испания - описание курорта
Це багата і різноманітна територія з довгою береговою лінією, залитій сонцем і внутрішнім оздобленням тихих сіл. Коста-Дорада набагато більше, ніж сонце, море і пісок. Він пропонує своїм відвідувачам широкий спектр дозвілля, культури, природи та історії в ідеальній обстановці миру і спокою, що ідеально підходить для відпочинку всією сім’єю.

Бенідорм
Город Бенидорм в Испании, достопримечательности, погода, фото, пляжи
Бенідорм – це місто відпочинку і розваг, розташований на півдні Іспанії, в 41 км від Аліканте на узбережжі Коста-Бланка. Бенідорм – один з найпопулярніших в Іспанії і Європі курортів, сюди приїжджає мільйони відпочиваючих щороку. Це один з найбільших і яскравих курортів в світі. Відвідувачі можуть знайти безліч нічних розваг і розважальних заходів в Бенідормі. У Бенідормі є сотні барів і нічних клубів. І, звичайно ж, караоке.

Коста-Тропікал
10 лучших отелей - Коста-Тропикаль - Испания
Коста-Тропікал – це курорт на півдні Іспанії, розташований між Коста-дель-Соль і Коста-Альмерія. На відміну від сусідньої Коста-дель-Соль, Коста Тропікал не був занадто розвинений для туризму, і тому має набагато більше традиційної іспанської культури. Це можна відчути, побувавши тут. Популярні місця Кости-Тропікал включають Альмуньекар і Салобренья. Альмуньекар має більше 20 пляжів, безліч барів і клубів, тут знаходиться мавританський замок, який колись був римської фортецею. Відвідати Косту-Тропікал можна в будь-який час року, адже тут 320 днів сонця в році.

Іспанія прекрасна в будь-який час року. Якщо ж у вас є час, бажання і можливості відпочити, використовуйте їх правильно, рушайте в цю країну. Повірте, тур Іспанію змінить ваше життя. Не дарма кажуть, що у подорожі є своє таємне призначення.

 

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971