– Ну який з тебе бізнес-тренер?

0


– Ну який з тебе бізнес-тренер?
Ні досвіду, ні кейсів, ні книги, ні виступів на конференціях, ніхто тебе не знає, навіть всерйоз не сприймають – лише гарна молода дівчинка, не більше – подумав про мене він. А сказав наступне: – Ну ти така молодець, розвиваєшся, навіть без книги, виступів та крутих кейсів вже маєш замовлення. Давай, тільки вперед!

От що сказав мені 10 років тому Любомир Бованько на конференції по бізнесу, куди я прийшла послухати мудре, тільки-тільки роблячи перші кроки в новій професії.

Так, в 39 я виглядала на 25 і це було проблемою.

І не було в мене ні досвіду, ні кейсів, ні книги, і віри в себе було мало.

А в залі, повному крутих дядєк-бізнесменів, її залишки повністю випарувалися. Аж поки до мене не підійшов Любомир.

І сталося диво!

Заміть тодішньої моєї мантри «Ти ніхто й звуть тебе ніяк, куди ти прешся? Який з тебе бізнес-тренер, хто тобі довірить навчання своїх команд та ще й гроші за це заплатить?

Ото вписана ти в телефони половини жіноцтва Львова як «Міла-срібло», далі сріблом і торгуй», я подумала: якщо абсолютна незнайома людина раптом в мене повірила після 5 хвилин спілкування, чого я сама в себе так не вірю?»

І я повірила!
І в мене вийшло. Після цього ми не раз зустрічалися на конференціях в Україні та за кордоном, де разом були спікерами – я як експерт з продажів, а Любомир як автор курсів для турагентів та рієлторів.

І це завжди було спілкування, сповнене обміну крутими професійними порадами та теплотою.

Не раз я їздила від його агенції Море Турів – The Best відпочивати, всіх своїх підсадила.

Друзі, кому гарячі тури, раннє бронювання, тури в тропічні країни, екскурсії, авіаквитки, групові та комбіновані тури – ду-уже рекомендую!

Все тут https://www.more-turiv.com.ua/

А коли за мою діяльність я увійшла до нового рейтингу ТОП 50 блогерів України 2024 від медіа FOKUS – хто за мене ще не голосував, зробіть це зараз, будь ласка, БЕЗ смс і реєстрацій до 14.10.24 включно: тиснете червону кнопку «голосувати» + ставите лайк біля неї, щоб цифра голосів змінилася.

Все! https://focus.ua/uk/ratings/667871-top-blogeriv-ukrajini-2024-reyting-naykrashchih-vid-fokusu/biznes/3989/lyudmila-kalabuha я звернулася до Любомира, отримала шквал, просто шквал підтримки!

Від нього мені писали десятки людей, що проголосували і бажають мені успіху. А ще дізналася, що насправді він про мене думав, коли зустрів вперше.

Що скажу, якщо далека, а особливо, близька вам людина починає якусь нову справу, яка, на ваш погляд, повна фігня, не кажіть їй про це.

Навпаки, скажіть, що в неї вірите, що в неї все вийде, навіть якщо вважаєте зовсім не так.

Можливо, саме ваша підтримка або непідтримка стануть вирішальними.

Може саме «Молодець, в тебе все вийде» або «Та хто ти така, в тебе ж нема досвіду, в дзверкало себе бачила, тобі скільки років, так кому це потрібно?» остаточно вгроблять чиють самооцінку, мрію, прагнення розвитку, поховають чийсь талант.

Вітайте, хваліть, підтримуйте людей. Хто знає, може якби Любомир тоді мені сказав те, що подумав, я б остаточно опустила руки й далі продавала срібло.

Ой тяжко, як же тяжко в мене тоді все йшло. Так от, поставите лайк хорошим людям, напишіть в пп або коментар «Молодець, в добру путь, в тебе все вийде, я в тебе вірю». І побачите, скільки нових зірок та сердець запалиться саме зараз і саме вами.

Відгукнулося? ставте + в коментарях, щоб я знала, що хтось сьогодні точно повірить в себе, як 10 років тому завдяки Любомиру повірила в себе я.

P.S. пост Людмили Калабухи

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971