Осінній відпочинок під пальмами. “Оксамитові курорти”

0

Осінній відпочинок під пальмами. “Оксамитові” курорти

Прихід осені зовсім не означає, що прийшло закінчення курортного сезону. З настанням вересня настає і оксамитовий сезон – найбільш вдалий період для відпочинку на південних курортах.

Тож звільніться від календаря і поділу на пори року. Ви вирішуєте, коли ваші канікули. Ви легко можете продовжити літо, запланувавши поїздку за кордон у вересні або жовтні.

Багато туристів все частіше вирішують поїхати на відпочинок за кордон у вересні чи жовтні. Не дивно, це чудовий варіант принаймні з кількох причин. Коли в нашій країні дні стають коротшими, а сонце ховається за дощові хмари, вже через кілька годин подорожі літаком ми можемо перенестися туди, де ще панує літня аура.

Крім того, це період після пікового сезону, коли ціни на поїздки часто нижчі. На найпопулярніших курортах туристів менше, а пропозиція турфірм така ж широка, як у липні чи серпні.

Які напрямки вибрати, щоб насолодитися прекрасним сонцем у цю пору року?

Греція та Туреччина – дві країни, два напрямки, в яких ми можемо розраховувати на гарну погоду та багато варіантів відпочинку.

Вересень у Греції – це час, коли ми можемо повною мірою скористатися пляжами, морем і сонячними ваннами. Середня температура повітря тоді становить близько 26 градусів Цельсія. Це найтепліше на островах біля узбережжя Туреччини, але ви також можете насолоджуватися сонячними променями на Іонічному морі (Закінф, Корфу та Кефалонія). У жовтні ртутний стовпчик показує трохи нижчі градуси (в середньому 22 градуси С) – варто використовувати цей час для прогулянок і відвідування красивих грецьких пам’яток.

Туреччина також є ідеальним місцем для продовження літа. Незалежно від того, обираємо ми Турецьку Рів’єру з кілометрами прекрасних пляжів чи частину Егейського моря, як у вересні, так і в жовтні ми можемо розраховувати на температуру від 26 до 28 градусів за Цельсієм, чудові готелі з багатою пропозицією «все включено» та можливістю відпочинку, та надзвичайні історичні місця.

Який напрямок обрати – мальовничу Грецію чи різноманітну Туреччину? 

Що краще – Туреччина чи Греція? 

Вибір між Грецією та Туреччиною залежить від ваших індивідуальних уподобань і очікувань від відпустки. Адже кожна країна має свої неповторні особливості.

Точну відповідь на це питання дати не можна, тут все індивідуально. В обох країнах вам запропонують чудові умови для відпочинку. Туреччина найбільше підходить для бюджетних туристів. В країну пропонується велика кількість пропозицій, що «горять». та й екскурсії, продукти вигідні. По сервісу країна знаходиться на одному з перших місць у світі.

У греції аналогічні за «зірковістю» готелі із системою “все включено” коштують дорожче, але це виправдано. Цій державі варто віддати перевагу в тому випадку, якщо ви хочете краще познайомитися з культурою, подивитися знамениті на весь світ пам’ятки. Який би вибір ви не зробили, ви точно не пошкодуєте. кожна країна має свій магнетизм, атмосферу, вам захочеться повернутися сюди знову.

На думку більшості туристів, які побували в обох країнах — порівнюючи відпочинок у Греції та Туреччині, обидва мають свої переваги.

Пропонуємо вам підбірку пропозицій щодо відпочинку на ці обидва напрямки. 

https://tour.link/t9ztjz

https://tour.link/cirpsa

Зацікавила пропозиція?

За детальною інформацією пишіть або телефонуйте:

+48791613261

Viber Telegram WhatsApp 

Менеджер Зоряна 

Або залиште заявку на підбір туру тут

 

 

 

 

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971