Правила поведінки в іншій країні, щоб уникнути проблем

0

У кожній із країн є вставлені  правила та закони поведінки. Особливе це стосується туристів, адже у певних країн існують свої специфічні правила при недотримання яких у туристів можуть виникнути проблеми. Ось кілька порад як уникнути проблем подорожуючи у іншу країну.

– Поважайте місцеву культуру та традиції: Ознайомтеся з культурними особливостями та традиціями, щоб не образити місцевих жителів своєю поведінкою. Наприклад, у Турречині при вході в мечеть жінкам потрібно покривати голову шарфом а чоловікам заходити у одязі який закриває плечі та коліна.

– Будьте ввічливими та толерантними: Поводьтеся чемно, будьте ввічливими з місцевими жителями та іншими туристами. У Таїланді заборонено торкатися голови інших людей,мнавіть дітей адже її вважають священною . Такий жест може бути розцінений як образа

– Не порушуйте приватність: У деяких культурах фотографування людей або приватних територій може вважатися грубим порушенням.

– Дотримуйтеся правил дорожнього руху: Ознайомтеся з місцевими правилами дорожнього руху та дотримуйтеся їх, якщо ви плануєте орендувати автомобіль.

– Ведіть себе відповідально в громадських місцях: Уникайте голосних розмов, публічного вживання алкоголю або інших дій, які можуть викликати негативну реакцію.

– Будьте обережними з місцевою кухнею: Пробуйте місцеві страви обережно, особливо якщо у вас є алергії або чутливий шлунок.

Пам’ятайте що Ваша поведінка у певній відображає те як місцеві жителі сприйматимуть Вашу країну в цілому. Не хвилюйтеся за це томущо разом з документами ми видамо Вам ”Пам’ятку Туриста”,де буде стисло описані правила поведінки в тій чи іншій країні.

 

За деталями та бронюванням звертайтесь менеджер Софія

+380982191789

more-turiv.com.ua/m/

+380322471447

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971