Раннє бронювання! Автобусні екскурсійні тури з відпочинком на морі у червні – липні!

0

?Раннє бронювання❗️
?Автобусні екскурсійні тури з відпочинком на морі у червні – липні❗️


Зараз дешевше до 35%, з 01.03 подорожчання на 15%

?Літо на Балканах: Чорногорія, Албанія, Македонія
? http://surl.li/ezmcx
? 11 668 грн за 1 особу
? 7 днів
? сніданки


Так хочеться влітку набратися тепла і сонечка на весь наступний рік, щоб приємні спогади і зафіксовані на фото щасливі моменти нагадували про відпустку і знову манили до гостинних Чорногорії, Албанії та Македонії. Тут зможеш вдосталь відпочити на чистих пляжах і в кришталевої воді Адріатики, а ще поплавати на кораблику південним фьордом Європи – Которська затокою або неймовірно красивими Скадарське озеро і озером Охрід, відвідати місто-музей Берат, умиротворений і дуже фотогенічний монастир Святого Наума і ніби з декорацій фільму містечко на однойменному озері Охрід. Влаштуй собі незабутні літні канікули на чарівних Балканах!

?Албанія – морська пригода
? http://surl.li/ezmav
? 11 668 грн
? 8 днів
? сніданки


Розпочнемо знайомство з цією сонячною країною у містечку Шкодер, що розташоване на Скадарському озері в передгір’ї Албанських Альп, далі нас гостинно запрошують надзвичайно цікаві тисячолітні міста з оригінальною архітектурою, невигаданими історіями та затишною атмосферою – Берат, Тирана, Дуррес, Крур. І відпочинок на курорті Вльора в цілющих чистих водах одразу двох морів – Адріатичного та Іонічного – довершать ідеальний план найкращої відпустки!

?Усміхнись, ми в Монтенеґро
? http://surl.li/ezmed
? 5 463 грн
? 5 днів
? сніданки


Погоджуйся на незабутнє побачення з красунею Будвой, відвідай старовинний Бар, надзвичайно красиве і багате Скадарське озеро і Бока Которської затоки, який своїми мальовничими скелястими пейзажами заслужив титул «найпівденніший фьорд Європи»

?На море в Хорватію!
? http://surl.li/ezmqd
? 5 580 грн
? 4 дні
? сніданки


Відкрий для себе справжню живописну Хорватію – відвідай острів Крк з його густими лісами, виноградними плантаціями, прекрасними пляжами, середньовічними церквами та пам’ятниками, красиві водоспади – все це створює особливу незабутню атмосферу подорожі!

?Літній світ: Болгарія!!!
? http://surl.li/ezmko
? 9 834 грн
? 9 днів


Болгарія — країна моря, гір, рівнин, музики, танців і вина… У турі відпочинок на морі, курорт Обзор, Несебр, Балчик, Бяли, Поморіє — Созополь, морська прогулянка на кораблику по Босфору…

?Класична Італія + відпочинок на морі
? http://surl.li/ezmmw
? 32 195 грн за 1 особу
? 13 днів
? сніданки


Запрошуємо вас у дивовижну подорож Італією! Прекрасний мікс: насичена туристична програма по вишуканих місцях цієї чудової країни в поєднанні з розслабленим відпочинком на пляжі.

?МОЯ ГРЕЦЬКА МРІЯ – ХАЛКІДІКИ
? 11 640 грн
? 9 днів


Відпочинок в курортному містечку Афітос (Халкідікі). Під час відпочинку на морі вам буде запропонована цікава екскурсійна програма для знайомства з країною: Каллітея, Салоніки, Едеса, Пефкохорі.

?ПІВДЕННА КРАСУНЯ, КРАСУНЯ ІСПАНІЯ
? 22 740 грн
? 10 днів
? сніданки


В турі ми відвідаємо такі міста: відпочинок на курорті Льорет-де-Мар, та екскурсійна програма: Будапешт, Ліньяно-Сабб’ядоро, Трієст, Ніцца, Монако, Канни, Андорра, Фігерас, Барселона, Лидо-ди-Езоло, Венеція.

Тут можна переглянути також інші тури до різних країн : https://www.more-turiv.com.ua/cini-na-turi/
?За додатковою інформацією та бронюванням звертайтесь:
0673737447, 0676721318, 0322471447
Залиште заявку тут http://more-turiv.com.ua/eko
Ми знаходимось :
вул. Городоцька, 174, ДЦ “Вулик”, оф.406
Якщо ви не у Львові – працюємо повністю дистанційно (підбір туру, оплата та видача документів) без вихідних з 9.00 до 23.00
Ми в Телеграмі: https://t.me/moreturivthebest
P.S: ЗАХОДЬТЕ У НАШ VIBER-ЧАТ ПО ТУРИЗМУ:
https://cutt.ly/8I4rVac

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971