Раннє бронювання преміум готелів Хорватії і Чорногорії на травень – червень

0

?Раннє бронювання преміум готелів Хорватії і Чорногорії на травень – червень

Залишилися лічені дні до закінчення останнього етапу раннього бронювання! З 01.04 ціни зростуть на 20-25%!‼️

?ПОДОРОЖУЙ, БО ВСЕ ПРОЙДЕ!
Залишаться лише твої спогади‼️

✈️?Чорногорія, виліт з Польщі на 7 ночей для 2 дорослих
Тисни тут? http://surl.li/ftszt

??Lazure Hotel & Marina 5* від 92 тис. грн

Lazure Hotel & Marina знаходиться на самому березі Адріатичного моря, на вході в чарівну Которську затоку і займає історичну будівлю XVIII століття. Бутік-готель є частиною курортного комплексу і має прекрасний піщаний пляж і причал для яхт. Підійде людям, які шукають ексклюзивний відпочинок.

??Regent Porto Montenegro 5* від 102 тис. грн

Готель Regent Porto Montenegro розташований у місті Тіват на території розкішної пристані для яхт. Цей чудовий готель збудований у стилі Венеціанського відродження. Готель відкрився 1 серпня 2014 року. Підходить для сімейного відпочинку.

??Chedi Lustica Bay Hotel 5* від 121 тис. грн

Один із найбільших п’ятизіркових готелів у Боко-Которській затоці з першокласним сервісом. Сучасний готель, що входить до престижної міжнародної асоціації The Leading Hotels of the World, поєднує стильний дизайн, першокласний сервіс та гостинність сонячної Чорногорії. Чисте повітря, прозорі смарагдові води півострова Луштиця приваблюють як любителів активного відпочинку, так і тих, хто віддає перевагу самоті.

??Iberostar Heritage Grand Perast 5* від 133 тис. грн

Готель Iberostar Perast розташований у палаці XVIII століття на березі моря, у місті Пераст, внесеному до списку об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Готель відмінно підійде людям, які хочуть відпочити далеко від міського шуму.

??Nikki Beach Resort & Spa Montenegro 5* від 157 тис. грн

Розташований у прибережній смузі Боко-Которської бухти, готель Nikki Beach Montenegro відрізняється захоплюючими дух краєвидами, а також зручним розташуванням поблизу міжнародного аеропорту та туристичних центрів – Тівата, Котора та Будви.

??One&Only Portonovi 5* від 322 тис. грн

Перший курорт елітного ланцюжка One&Only у Європі. Готель є одним з основних об’єктів Портонові – нового елітного району у Бока-Которській затоці загальною площею 60 акрів. Відкритий у липні 2020 року.

✈️?Хорватія, виліт з Польщі на 7 ночей для 2 дорослих
Тисни тут? http://surl.li/fttad

??Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel 4* від 108 тис. грн

Готель Sheraton Dubrovnik Riviera вигідно розташований у затишному місці на березі моря в селищі Мліні, що між Старим містом Дубровника, який внесено до списку об’єктів Світової спадщини ЮНЕСКО

??Bluesun Berulia Hotel 5* від 118 тис. грн

Готель Bluesun Berulia розташований у запашному середземноморському саду поряд із пляжем Берулія в селищі Брела.

??Royal Princess Hotel 5*від 120 тис. грн

Готель Royal Princess з чудовим видом на море знаходиться поряд з морським узбережжям, на острові Лапад, в оточенні соснового лісу. Розкішний готель що відповідає потребам кожного туриста та ділового гостя, у той час як доброзичливий та професійний персонал готелю гарантує сервіс високого класу.

??More Hotel 5* від 122 тис. грн

Гостям готелю More пропонують вишукані номери, відкритий басейн, 2 ресторани та унікальний бар “Cave”. Готель розташований серед пишної середземноморської рослинності на узбережжі моря на півострові Лапад, лише за 3,5 км від Старого міста Дубровника. Усі номери та люкси з видом на море або сад. У ресторані “Tramuntana” пропонують місцеві далматинські страви та найкращі морепродукти Адріатики. У справжній печері під готелем розміщений мальовничий затишний трирівневий бар “Cave More”, де можна замовити численні напої та закуски.

??Rixos Premium Dubrovnik 5* від 150 тис. грн

Зануртесь в історію, культуру та природну пишність, провівши незабутній відпочинок в Rixos Premium Dubrovnik. Курорт, розташований на скелі в оточенні мальовничої природної краси Адріатики, оточений шлейфом чарівності багатої історії Дубровника. Сам Дубровник, що по праву вважається одним з найпрекрасніших міст Середземномор’я, історія якого буквально висічена на стародавніх кам’яних стінах величного старого міста, розташований за кілька кроків від готелю. Завдяки мудрим архітектурним рішенням, гості можуть насолодитися панорамним видом на природну красу зі своїх номерів, а також сидячи в ресторанах або барах спекотним днем ​​або теплим вечором.

??Hilton Imperial Dubrovnik 5* від 170 тис. грн

Відчуйте себе суперзіркою завдяки обслуговуванню світового рівня у помешканні Hilton Imperial Dubrovnik. Розташований неподалік від Старого міста Дубровника, яке включене до списку об’єктів світової спадщини ЮНЕСКО.У номерах поєднується атмосфера кінця XIX століття та сучасне оснащення.
На терасі Imperial подають широкий вибір сезонних страв середземноморської кухні на основі місцевих інгредієнтів, а також фруктові далматинські вина. У представницькому лаунжі є велика тераса та зона відпочинку, звідки відкривається панорамний вид на Адріатичне море та стародавні міські стіни Дубровника. Каву, легкий обід або післяобідній чай можна замовити в лобі-барі готелю Hilton Imperial Dubrovnik із видом на фортецю Ловрієнац.

Тут можна переглянути також інші тури до різних країн : https://www.more-turiv.com.ua/cini-na-turi/
?За додатковою інформацією та бронюванням звертайтесь:
0673737447, 0676721318, 0322471447
Залиште заявку тут http://more-turiv.com.ua/eko
Ми знаходимось :
м. Львів, вул. Городоцька, 174, ДЦ “Вулик”, оф.406
Якщо ви не у Львові – працюємо повністю дистанційно (підбір туру, оплата та видача документів) без вихідних з 9.00 до 23.00
Ми в Телеграмі: https://t.me/moreturivthebest
P.S: ЗАХОДЬТЕ У НАШ VIBER-ЧАТ ПО ТУРИЗМУ:
https://cutt.ly/8I4rVac

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971