Раннє бронювання преміум готелів Єгипту на травень- червень

0

?Раннє бронювання преміум готелів Єгипту на травень – червень

Залишилися лічені дні до закінчення останнього етапу раннього бронювання! З 01.04 ціни зростуть на 20-25%!‼️

?ПОДОРОЖУЙ, БО ВСЕ ПРОЙДЕ!
Залишаться лише твої спогади‼️

✈️?Виліт з Польщі на 7 ночей для 2 дорослих
Тисни тутhttp://surl.li/fpzzs

?Rixos Sharm El Sheikh 5* від 110 тис. грн

Rixos Sharm el-Sheikh – розкішний курорт, розташований у затоці Набк, де пустеля зустрічається з чистими водами Червоного моря. Курорт з чудовим видом на затоку Акаба і острів Тиран простягається від пишних садів до золотих пісків, облямованих пальмами. Rixos Sharm el Sheikh пропонує розкішні та елегантно оформлені номери, конференц-зали, сім басейнів, головний ресторан, сім ресторанів з обслуговуванням по меню, шість барів та оздоровчий спа-центр. Це курорт Ultra All Inclusive. Rixos Sharm El Sheikh приймає тільки сім’ї та пари 18+

?Sunrise Montemare Resort Grand Select 5* від 115 тис. грн

Елегантний сучасний готель з великою зеленою доглянутою територією, що каскадом спускається до моря. Готель славиться якісним сервісом, хорошим харчуванням в численних тематичних ресторанах, комфортними номерами, оформленими в класичному стилі. Sunrise Montemare 5* володіє унікальним кораловим рифом із багатою підводною фауною та не залишить байдужими любителів сноркелінгу та дайвінгу. Сім’ї з дітьми по достоїнству оцінять нові сімейні номери, великий дитячий клуб і дитячу анімацію. Близькість готелю до Ель Меркато і Старого Міста є додатковою перевагою.

?Steigenberger Alcazar 5* від 117 тис. грн

Елегантний п’ятизірковий готель Steigenberger Alcazar 5* є справжньою перлиною курорту. Готель припаде до душі людям різного віку з різними інтересами та захопленнями. Тут можна відпочити всією сім’єю, приїхати великою компанією, влаштувати незабутній день народження, провести медовий місяць. Щоденні вечірні шоу, жива музика, активна анімація не дадуть сумувати і зроблять відпочинок будь-якого туриста незабутнім.

?Rixos Premium Seagate 5* від 125 тис. грн

Завдяки чудовому розташуванню в Шарм-ель-Шейху Rixos Premium Seagate пропонує розкішний відпочинок з видом на мерехтливе Червоне море. Готель пропонує концепцію “все включено”, що поєднує в собі виняткові ресторани та бари, першокласні розважальні центри, які також пропонують різноманітні гастрономічні враження, а також чудові оздоровчі та спортивні споруди. Rixos Premium Seagate пропонує стильні номери та люкси з прямим виходом на приватний пляж, а також сучасні конференц-зали та банкетні зали.

?Royal Savoy 5* від 135 тис. грн

Royal Savoy – готель класу “люкс”. Готель не приймає гостей віком до 16 років. Розташований в окремому крилі готелю Savoy, зі своїм приватним басейном, приватним пляжем, lounge (зона відпочинку) та терасою. Відкритий у 2000 році. Поблизу готелю знаходиться центр SOHO Square. Royal Savoy – ідеальний вибір для молодят і подружніх пар, які віддають перевагу респектабельному відпочинку. Розкішні номери, шикарні вілли, приємна атмосфера та високий рівень сервісу.

?Rixos Premium Magawish 5* від 171 тис. грн

Преміальний 5-зірковий готель розташований на березі Червоного моря з прямим доступом до приватного пляжу. До послуг гостей номери та люкси з власним басейном, різноманітні спортивні та анімаційні програми, високий сервіс обслуговування. Відкритий у квітні 2020 року.

 

Тут можна переглянути також інші тури до різних країн : https://www.more-turiv.com.ua/cini-na-turi/
?За додатковою інформацією та бронюванням звертайтесь:
0673737447, 0676721318, 0322471447
Залиште заявку тут http://more-turiv.com.ua/eko
Ми знаходимось :
м. Львів, вул. Городоцька, 174, ДЦ “Вулик”, оф.406
Якщо ви не у Львові – працюємо повністю дистанційно (підбір туру, оплата та видача документів) без вихідних з 9.00 до 23.00
Ми в Телеграмі: https://t.me/moreturivthebest
P.S: ЗАХОДЬТЕ У НАШ VIBER-ЧАТ ПО ТУРИЗМУ:
https://cutt.ly/8I4rVac

 

 

 

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971