Раннє бронювання турів в Об’єднані Арабські Емірати на травень! 01.04 ціна зросте на 20-25%!

0

?Раннє бронювання турів в Об’єднані Арабські Емірати на травень! 01.04 ціна зросте на 20-25%!

Залишилися лічені дні до закінчення останнього етапу раннього бронювання! З 01.04 ціни зростуть на 20-25%!‼️

?ПОДОРОЖУЙ, БО ВСЕ ПРОЙДЕ!
Залишаться лише твої спогади‼️

✈️?Виліт з Польщі,сніданки і вечері, на 7-8 ночей для 2 дорослих
Тисни тут? http://surl.li/fxsii

?? ?Citymax Bur Dubai від 71 тис грн


Сучасний готель Citymax розташований в історичному районі Бур-Дубай, менш ніж за 1 км від затоки Дубай-Крік, поблизу місцевих жвавих ринків і базарів. Прогулянка до торгового центру Burjuman займає 10 хвилин. Відстань до Світового торгового центру Дубаї складає 3 км

?? ?Hampton By Hilton Dubai Airport від 74 тис грн


Новий сучасний готель Hampton by Hilton Dubai Airport розташований неподалік міжнародного аеропорту Дубая. Готель відкрився у 2018 році. Готель чудово підійде як для екскурсійних, так і для ділових подорожей.

?? ?Al Khoory Sky Garden Hotel 4* від 77 тис грн


Al Khoory Sky Garden пропонує чудове поєднання елегантності, комфорту та зручності. Розташування готелю забезпечує легкий доступ до важливих бізнес-напрямків та місць відпочинку, а також великих торгових та розважальних центрів. З прекрасними і просторими номерами та першокласними зручностями готель є ідеальним вибором для всіх категорій мандрівників.

?? ?FORM Hotel Dubai 4* від 79 тис грн


Готель FORM Dubai, що є частиною мережі Design Hotels™, розташований за 300 метрів від станції метро Al Jadaf і всього за 10 хвилин їзди від торгово-розважального центру Dubai Mall, хмарочоса Бурдж-Халіфа та фонтану Дубай, а також Дубайського міжнародного фінансового центру та району. Дубай-Дизайн-Дістрикт

?? ?Queen Elizabeth 2 5* від 85 тис грн


Перший плавучий готель Queen Elizabeth 2 розташований в районі Міна-Рашид, який вважається найвідомішим у світі океанським лайнером. В даний час в готелі проводяться різні кулінарні та нічні заходи. Готель Queen Elizabeth 2 розташований на вулиці Міна Рашид в Дубаї, поруч із найпопулярнішими пам’ятками Дубая, включаючи хмарочос Бурдж-Халіфа, торговий центр Dubai Mall, Дубайський міжнародний фінансовий центр (DIFC) та Всесвітній торговий центр Дубая. Queen Elizabeth II спустили на воду в 1967 році, відтоді він вважався найвідомішим у світі круїзним лайнером, на борту якого неодноразово подорожували знаменитості та монархи. Після списання готельна мережа CFC викупила судно та переправила до ОАЕ.

?? ?Bahi Ajman Palace Hotel 5* від 102 тис грн

Насолодіться обслуговуванням світового рівня у помешканні Bahi Ajman Palace Hotel. Курортний готель з автентичним дизайном та видом на Перську затоку і місто розташований на власному пляжі. З вікон відкривається вид на море або місто.
У численних ресторанах і лаунжах курортного готелю подають страви багатьох кухонь світу. Уважні співробітники закладу цілодобово здійснюють обслуговування номерів. Крім цього, для гостей щоранку сервірують сніданок “шведський стіл”.
Готель має зручне розташування у мальовничому місці за 22 км від міжнародного аеропорту Дубая та за 11 км від міжнародного аеропорту Шарджі.

?? ?Rixos Bab Al Bahar 5* від 160 тис грн

Готель розташований в еміраті Рас-Аль-Хайма, на штучному острові Аль-Мар’ян. Різноманітне харчування 24 години на добу, маса процедур у спа-центрі та приголомшливий турецький хаммам, відкритий басейн з регульованою температурою, басейн тільки для дорослих, водні види спорту, тенісний корт, клуби для дітей та підлітків, вечірні вистави та відпочинок у нічному клубі. Готель не розміщує гостей віком до 21 року без супроводу.

Тут можна переглянути також інші тури до різних країн : https://www.more-turiv.com.ua/cini-na-turi/
?За додатковою інформацією та бронюванням звертайтесь:
0673737447, 0676721318, 0322471447
Залиште заявку тут http://more-turiv.com.ua/eko
Ми знаходимось :
м. Львів, вул. Городоцька, 174, ДЦ “Вулик”, оф.406
Якщо ви не у Львові – працюємо повністю дистанційно (підбір туру, оплата та видача документів) без вихідних з 9.00 до 23.00
Ми в Телеграмі: https://t.me/moreturivthebest
P.S: ЗАХОДЬТЕ У НАШ VIBER-ЧАТ ПО ТУРИЗМУ:
https://cutt.ly/8I4rVac

❇️Отримай нову професію!
Курси турменеджерів
https://tour-kursy.com.ua/
це 11 уроків, кожен з яких триває 2 – 2,5 години. Ціна 3498 грн

?Хочете працювати турменеджером у нас?
Наша вакансія: https://www.more-turiv.com.ua/vakansi%D1%97/

Мрієте Відкрити Власну Туристичну Фірму?

https://www.more-turiv.com.ua/franshiza-more-turiv/

Ми готові допомгти із навчанням, роботою чи бізнесом!

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971