Rixos – розкішний відпочинок !!!

0

2023 |✈️ ТУРЦИЯ! СЕТЬ ОТЕЛЕЙ RIXOS! - РЕДКИЕ ЗЕМЛИRixos – це мережа готелів класу «люкс», яка з’явилася в 2000 році у відповідь на запити нового тисячоліття. Концепція цієї готельної мережі включає в себе ідеальне розташування в екологічно чистому, красивому місці, передові архітектурні та дизайнерські рішення, втілення ідеї «все включено» для безтурботного відпочинку найвимогливіших гостей.

Готелі мережі Rixos не раз удостоювалися міжнародних нагород в сфері туризму, тому що пропонують відмінне обслуговування і найширший вибір розваг і послуг. Стильні номери, чудові сади, кілька шикарних ресторанів, spa-центри і уважний, тактовний персонал готелів мережі Rixos зроблять ваш відпустку безтурботною та наповненою вишуканих задоволень.

RIXOS SUNGATE 5* Deluxe

Туреччина
RIXOS SUNGATE

Цей чарівний шикарний готель знаходиться в містечку Більдібі, всього лише в 25 км від центру Антальї. Узбережжя потопає в свіжих смарагдових заростях, власний пляж протяжністю 1 км підтримується в ідеальному екологічному стані. Територія готелю дуже велика, і по ній курсують електромобілі. Цей готель не один раз удостоювався високих міжнародних нагород, має сучасну архітектуру, конгрес-центр Vega c кількома залами для конференцій та амфітеатром є найбільшим в Середземномор’ї. На території готелю є аквапарк і спа-центр. Для маленьких гостей працює дитячий клуб Kid’s Kingdom.

Вильоти у травні від 7-ми ночей, вартість за двох
з Жешува 120 000 грн
з Кишинева 106 000 грн

RIXOS TEKIROVA 5* Deluxe

Туреччина
RIXOS TEKIROVA

Цей готель знаходиться в містечку Текірова, в 17 км від міста Кемер. Анталья та її аеропорт розташовані в 73 км від цього готельного комплексу, який займає територію невеликого міста – 95.000 кв.м. Білосніжні будівлі готелю з різними варіантами розміщення класу «люкс» розташовуються між розкішним пляжем зі світлою піщаною косою та величними горами Таурус, які покриті соснами і віковими евкаліптами. У Кемері чудове повітря, напоєне смолистими пахощами лісу і ніжними запахами квітучих тропічних рослин. Готель Ріксос Текірова ідеально підходить для сімейного та пляжного відпочинку. На власному пляжі всі сервіси безкоштовні.

з Кишинева 117 000 грн

RIXOS PREMIUM BELEK 5* Deluxe

Туреччина

Ріксос Преміум Белек – чудовий готель на величезній території. Власний пляж утворює правильну і широку піщану косу, а на території готелю є дельфінарій, штучна лагуна і прекрасний аквапарк

«Тройаква». Якщо ви любите перед пляжним відпочинком відвідати спа-процедури, поніжитися в ваннах з ароматичними маслами, відвідати масаж – вам дуже сподобається спа-центр готелю, адже в ньому є навіть кімнати зі снігом або з дощем.

Цей шикарний готель не раз перемагав у міжнародних турнірах на звання кращого готелю.
RIXOS BELEK

з Кишинева 218 000 грн

RIXOS BODRUM 5* Deluxe

Туреччина

Ріксос Бодрум – ще одна перлина в чудовому намисті готелів Ріксос, які можна знайти по всьому узбережжю Турецької Рив’єри. Цей готель виглядає просто казково, тому що розташований в красивій бухті з острівцем, яка називається затока Зейтінлікахве, і хвилі Середземного моря тут кристально чисті.

Чарівна затоау оточена сосновими лісами, а білі вілли і будівлі готелю Ріксос Бодрум визирають із зелені тропічного саду. Територія готелю складає 187.000 кв.м., на ній розташовуються добре обладнаний сучасний спа-центр, конференц-зали, спортивні споруди, криті та відкриті басейни, дитячий клуб.

RIXOS BODRUM

з Катовіце 218 000 грн
з Варшави 215 000 грн

RIXOS BELDIBI 5*

Туреччина

RIXOS BELDIBI
Новітній архітектурний дизайн, індивідуально оформлені номери, оновлена територія, лобі і ресторани. Все це представляє Вашій увазі готель Ріксос Бельдібі. Вишуканий і гармонійний дизайн Спа-салону, басейнів, пірсу і пляжу дозволять Вам зануритися в атмосферу умиротворення і спокою.

з Кишинева 99 000 грн

RIXOS PREMIUM GOCEK 5*

Туреччина
RIXOS PREMIUM GOCEK

Поселення Геджек – це популярне курортне місце, яке розташоване в надзвичайно красивому затоці Фетхіє на самому березі моря, в оточенні крутих схилів Таврійських гір, які захищають селище від вітру. Завдяки унікальним топографічним умовам, всі види яхт і катерів можуть спокійно і безпечно зупинятися в його портах, гаванях та біля причалів. Капітани та екіпажі морських суден багато років тому знайшли це безтурботне місце і полюбили його.

RIXOS DOWNTOWN ANTALYA 5* Deluxe

Туреччина

Анталья – це саме людне туристичне узбережжі, а цей готель знаходиться прямо в серці туристичної зони Антальї. До аеропорту всього 18 км, і будівля готелю має велику кількість прекрасних і комфортабельних номерів. Територія готелю – 44.000 кв.м. Пляж знаходиться всього в 400 метрах від корпусу готелю і надає його гостям весь перелік безкоштовних послуг – парасольки, лежаки і пляжні рушники безкоштовно. Перелік послуг дуже спокусливий: спа-центр, фітнес, аеробіка.
RIXOS DOWNTOWN ANTALYAз Кишинева 92 000 грн

RIXOS SHARM EL SHEIKH 5* Deluxe

Єгипет

Новий, відкритий в 2012 році готель Rixos знаходиться в Шарм-ель-Шейху, в бухті Набк. Готель має власний великий доглянутий піщаний пляж з видом на острів Тиран і затоку Акаба. Вишколений персонал пропонує ввічливе і уважне обслуговування. Шикарні номери чотирьох видів з новими меблями та обладнанням, витончений дизайн, ресторани китайської, японської, італійської, індійської і змішаної східної кухні очолили шеф-кухарі – лауреати міжнародних конкурсів. На території готелю також є рибний ресторан з найсвіжішими морськими делікатесами і кілька барів. Відпочинок на Червоному морі з європейським комфортом – це Rixos Sharm El Sheikh.
RIXOS SHARM EL SHEIKHз Кишинева 98 000 грн
з Жешува 98 000 грн

RIXOS THE PALM DUBAI 5* Deluxe

ОАЕ

Rixos the Palm Dubai – це шикарний готель з видами на яскраву синяву Перської затоки і блискучі хмарочоси Дубая. Готель побудований на штучному острові Пальма, його територія 40.500 кв.м. Пляж і водні види спорту, ресторани з автентичною східною кухнею, витончені сучасні номери з дизайнерськими меблями і неповторно уважний сервіс привнесуть у ваш відпочинок атмосферу справжньої розкоші. Ванні кімнати оздоблені мармуром, в номерах є широкі балкони-тераси з гарними меблями. Саме респектабельне оточення для вашого бізнесу і відпочинку.
RIXOS THE PALM DUBAIз Варшави 210 000 грн

RIXOS BAB AL BAHR 5* Deluxe

ОАЕ

Rixos Bab Al Bahr розташований на штучному острові, який знаходиться в Еміраті Рас-Аль-Хайма, на пляжі Аль Мар’ян. Цей Емірат має довгу берегову смугу з нескінченним піщаним пляжем, незайманою пустелею, величними горами, великими зеленими зонами і безліччю інших визначних пам’яток. Круглий рік Рас-Аль-Хайма радує своєю сонячною і сприятливою погодою. Щонеділі в готелі – R & B вечірка, ретро вечірка, вечірка «white in dark Ocean», пляжна вечірка, латиноамериканська музика і багато іншого.
RIXOS BAB AL BAHRз Варшави 92 000 грн
І це не вест список цієї неймоврної мережі!

Для прорахунку інших готелів дат і країн вильоту звертайтесь за телефоном:
+380975476759 -Менеджер Зоряна?Завітайте до нас за адресою м.Львів, вул.Городоцька, 174, ДЦ “Вулик”, оф.409; вул. Плугова, 2.
+380322451971, +380322437447(багатоканальний)
?Тури у будь який куточок світу? http://more-turiv.com.ua/m/

☝️P.S. Якщо Ви знаходитеся далеко від Львова, це не проблема. ?Допоможемо Вам забронювати тур дистанційно і відправимо всі документи через пошту.

 

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971