Східна казка – ОАЕ

0

Тур в ОАЕ – незабутній відпочинок, який занурить вас у казку.
Готуйтеся до того, що потрапите в країну майбутнього.
Цікаві факти про ОАЕ або рівень культури Арабських еміратів | Navigator TV

Плануючи відпочинок в ОАЕ, варто для початку ознайомитися з її кліматом. Це те, за чим мільйони туристів щороку сюди приїжджають. Тут переважає посушливий тропічний клімат, іноді з дощами, які бувають дуже рідко. Велику частину країни займають пустелі і всього лише в північній і східній її частині можна спостерігати гірський ландшафт із зеленою рослинністю. Більшість зелених насаджень в ОАЕ – це старанний і кропітка праця людей.

Зима в Еміратах досить тепла і сонячна. Денна температура плюс 26 градусів, але зимові ночі можуть бути холодними. Температура повітря становить плюс 12-15 градусів на березі, а в пустелі і горах опускається до 5 градусів вище нуля. Літо в Еміратах дуже спекотне. Повітря часто розжарюється до 35 градусів, сухо. Вода в затоці доходить до 30 градусів. Сприятливий час для того, щоб купити тур в ОАЕ – це період жовтень – травень. В цей час температура досягає плюс 30 градусів і море досить прогрівається.
✓ ТОП-10 досягнень ОАЕ ?? Сайт про найцікавіші куточки нашого світу
До Вашої уваги кілька варіантів з пропозиціями і цінами
Вильоти з Варшави ( Польща) є можливість обрати інші місця вильотів
Вартість вказана за двох дорослих
Тривалість від 7-ми ночей
Харчування -сніданки
Готелі 1-ша берегова лінія
Radisson Resort Ras Al Khaimah Marjan Island 4* – 67 000 грн
Al Seef Hotel 3* – 68 000 грн
Oceanic Khorfakkan Resort & Spa 4*– 73 000 грн
Fairmont Fujairah Beach Resort 5* – 73 000 грн
Hampton by Hilton Marjan Island 4*/5*

BM Beach Resort 4*– 76 000 грн
Radisson Blu Resort Fujairah 5* – 76 000 грн

BM Beach Hotel 4* – 78 000 грн
Coral Beach Resort Sharjah 4* – 79 000 грн
Mirage Bab Al Bahr 4* – 80 000 грн

Fujairah Rotana Resort & Spa 5* – 81 000 грн
Al Hamra Residence 5* – 81 000 грн
Fairmont Ajman 5* – 81 000 грн
Marjan Island Resort & Spa 5* – 79 000 грн
Wyndham Garden Ajman Corniche 4* – 81 000 грн
Bahi Ajman Palace Hotel 5* – 81 000 грн
Miramar Al Aqah Beach Resort 5* – 82 000 грн
Movenpick Resort Al Marjan Island 5* – 82 000 грн
Al Bahar Hotel & Resort 5* – 83 000 грн
The Cove Rotana Resort 5* – 84 000 грн
Occidental Sharjah Grand 4* – 85 000 грн
Sheraton Sharjah Beach Resort & Spa 5* – 85 000 грн
Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana 5* – 85 000 грн
Mirage Bab Al Bahr Tower 5* – 86 000 грн

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa 5* – 89 000 грн
Al Raha Beach Hotel 5* – 91 000 грн
Centara Mirage Beach Resort Dubai 4* – 92 000 грн
Є можливість забронювати трансфер до аеропорту з міст України

ці та багато інших турів доступні для бронювання !

Для прорахунку інших турів, дат і програми турів звертайтесь за телефоном:
+380975476759 -Менеджер Зоряна?Завітайте до нас за адресою м.Львів, вул.Городоцька, 174, ДЦ “Вулик”, оф.409; вул. Плугова, 2.
+380322451971, +380322437447(багатоканальний)
?Тури у будь який куточок світу? http://more-turiv.com.ua/m/

☝️P.S. Якщо Ви знаходитеся далеко від Львова, це не проблема. ?Допоможемо Вам забронювати тур дистанційно і відправимо всі документи через пошту.
Східна казка, яка стала реальністю | TravelRoom

Види відпочинку в ОАЕ

Відпочинок в ОАЕ – дійсно шикарний, багатий і незабутній. У цій країні кожен турист може знайти для себе гідний варіант дозвілля. Це може бути, як екстремальний, так і тихий відпочинок біля басейну в розкішному готелі.

Якщо ви любите екстрим, наприклад, дайвінг, то вам варто побачити кораловий риф. Тут прекрасна глибоководна флора і фауна, якій ви насолодитеся завдяки прозорості води. Вирушаючи сюди, варто звернути увагу також на берег Перської затоки, застелена золотистим піском.

Чудові спогади залишаться на все життя після поїздки на сафарі в пустелю. Розважальний комплекс «Ferrari World» теж не залишить любителів швидкості байдужими, адже він оснащений одними з найшвидших у світі атракціонів.
Парк Ferrari World Абу Даби, ОАЭ – Купить билеты со скидкой | Touristino
ОАЕ: Путівки, Тури, Курорти та Подорожі | Відпочинок в ДубаяхТоп цікавих для відвідування місць ОАЕ

Найбільш мальовничими місцями для усамітнення з природою вважають район навколо фортеці Хатта, що розташувалася неподалік від Дубая. Плануючи відпочинок в ОАЕ, рекомендуємо також відвідати оазис Аль-Айн і оазис близько Бураймі. З древнього спадщини до ознайомлення буде цікавий район Бастакия, село ловців перлів, музей історії в Дубаях і старовинні базари сходу. Найяскравішим прикладом сучасної споруди є готель «Burj Khalifa» в Дубаї, його висота становить 321 метр. Цей готель має підводний ресторан. В Еміратах побудовано також найвище будівлю Сходу і Європи. Висота комплексу «Emirates Towers» становить 350 метрів, його можна побачити з будь-якої точки в місті. Купуючи тур в ОАЕ, рекомендуємо відвідати столицю, прогулятися вулицями, відчути дух цієї країни, а також подивитися унікальну в своєму виконанні білу мечеть.

Аль-Дафра

Ну і як же без споконвічно арабського тварини – верблюда. Араби так люблять верблюдів, що кожен рік, в квітні, проводять фестиваль «Аль-Дафра» в столиці. На фестивалі проводиться спеціальний конкурс краси серед верблюдів, в якому беруть участь близько тридцяти тисяч тварин.

Фестиваль музики «Ритм пустелі»

Восени в Дубаї проводять музичний фестиваль, на який приїжджають тисячі гостей. На сцені виступають різні відомі виконавці з різних країн світу. Фестиваль проводять, щоб об’єднати латинську, арабську, середземноморську, південноафриканську, західноєвропейську і турецьку культури і музики.

фестиваль торгівлі

Він проходить десят років поспіль в Дубаї. Це одне з найбільш важливих подій року для арабських підприємців і людей, які не уявляють своє життя без багатства і розкоші. Свято проводять взимку, і триває він близько місяця. Туристи з усього світу можуть придбати товари за нечуваним знижкам.
Все о стране ОАЕ, язык, религия, валюта, транспорт, кухня, магазин | TPG  Украинакурорти ОАЕ

Курорти ОАЕ відомі у всьому світі. Вони улюблені туристами і завжди затребувані. Пропонуємо ознайомитися з кожним з них детальніше.

Абу Дабі
ОАЭ. Эмират Абу Даби - описание курорта
Цікаві місця, які варто подивитися, плануючи відпочинок в ОАЕ, зосереджені на острові під назвою Яс. Купуючи тур в ОАЕ, радимо звернути увагу на Аль-Айн, який можна назвати райським садом – це кращий варіант відпочинку з дітьми. Відпочиваючи в Аль-Айні, вас будуть оточувати квіти і дерева. Тут же розташований найбільший зоопарк в Еміратах. Влада позиціонують Аль-Гарбія, як місце, створене для туристів віддають перевагу дикій природі. Уже зараз цей район стає все популярнішим для туристів. Узбережжя активно забудовують, але ще є можливість побачити незайману людиною красу дикої природи. Клімат в Абу-Дабі жаркий і сухий. У період з травня по вересень температура повітря становить плюс 40 градусів вище нуля, а температура моря 30 градусів. У період з грудня по березень температура повітря не перевищує 25 градусів, а моря – 20 градусів.

Пам’ятки міста Абу-Дабі

Найдавніші мечеті і високі хмарочоси зі скла, прекрасні парки і сади в пустелі – це Абу-Дабі, найбагатший регіон ОАЕ. З центром міста можна ознайомитися за все за один день на автобусі або здійснюючи пішу прогулянку. Справжні і цікаві пам’ятки можна знайти і за межами міста. На острові Яс знаходиться головна визначна пам’ятка – Палац шейха і заповідник, в якому проживають рідкісні види фауни. В цьому місці знаходиться справжня траса «Формули-1» і Музей Феррарі.

Плануючи придбати путівку в ОАЕ, рекомендуємо відвідати острів Лю-Лю, створений людиною. Влада планує в майбутньому відкрити тут величезний аквапарк, але зараз острів поки будується. Зв’язок острова з містом Абу-Дабі буде здійснюватися через мережу підводних тунелів. Ще одна цікава пам’ятка Абу-Дабі – восьмикілометрова вулиця під назвою «Корніш», на якій завжди повно туристів і відпочиваючих. Вона простягається вздовж узбережжя.

Аджман
Аджман: маленький эмират с большими планами
Якщо ви, купуючи, тур в ОАЕ хочете відпочити від суєти і шуму, то Аджман створений саме для вас. Цей емірат розташувався в десяти кілометрах від Шарджі. Цікаво, що Аджман вважають одним з найбідніших еміратів в ОАЕ. Крім усього іншого він і самий маленьких серед семи областей ОАЕ. Але цей недолік компенсує чудова природа. Тут ви можете побачити красиві високі пальми, пляжі з білого піску, а атмосфера затишку і доброти не залишить вас байдужими до цього місця.

У літні місяці і на початку осені середньодобова температура повітря в місті піднімається до 40 градусів вище нуля, а море прогрівається до 30 градусів. У зимовий період температура повітря не перевищує 25 градусів тепла. Путівка в ОАЕ в місто Аджман буде коштувати трохи дешевше в порівнянні з іншими містами. Це пов’язано з тим, що місто не сильно багатий, тут на сьогоднішній день не виявлені поклади нафти. І це спричинило дуже повільне будівництво готелів в еміраті. Незважаючи на це саме в Аджмане знаходиться один з кращих готелів країни «Kempinski». У нього є свій пляж, який прихований від сторонніх очей.

Пам’ятки курорту Аджмана

До ознайомлення буде цікава верф, донині, за стародавніми технологіями, створює традиційні і в той же час суперсучасні вітрильники зі склопластику суду. Також в Аджмане можна побачити вежу в формі квадрата, бігу верблюдів і мечеть. Поблизу від міста є джерела, які посприяють оздоровленню.

курорт Дубай
≡ Тури в Дубай ОАЕ ▷ ALF.UA
Цей емірат відомий на Середньому Сході своєї розвиненою торгівельною мережею. Місто поділене на два райони затокою: південь, де знаходяться банки, різні офіси, поштове відділення, телебачення; північ – центр відпочинку і бізнесу. Тут розташований аеропорт, клуби, готелі. Погода влітку в Дубаї завжди сонячна і спекотна, зима м’яка. Якщо путівка в ОАЕ купується з метою зробити покупки і відвідати екскурсії, то зима найкраща пора для цього, оскільки вода достатньо холодна для купання. Навесні починається купальний сезон – вітру майже немає, вода в морі нагрівається, а денна спека виноситься. Влітку температура повітря піднімається до 40 градусів і навіть вище.

пам’ятки Дубая

Головна візитка емірату – хмарочоси. Вони б’ють всі рекорди в світі. Всього тут налічується близько тисячі хмарочосів. Перший хмарочос – Всесвітній ТЦ «Дубай», за ним слід найвища споруда в світі, заввишки 828-метра – Бурдж-Халіфа. Любителям історії і корінний культури, набуваючи тур в ОАЕ, рекомендуємо відвідати старі квартали Дейри і прогулятися ринками. У Дубаї можна знайти найбільшу мечеть в країні Джумейра – вона одна з небагатьох, яку вільно можуть відвідати не мусульмани. Плануючи, відпочинок в ОАЕ, можна влаштувати сафарі-тур в пустелі і прокотиться на верблюдах або з’їхати на сноуборді з піщаного бархани. В денну пору можна відвідати острова Пальм, які є штучними, а ввечері, отримати насолоду від краси знаменитого Дубайського фонтану. Він співає, танцює, переливається різними кольорами, і його струменя піднімаються до 150 метрів.

Рас-аль-Хайма
Все об отдыхе в Рас Аль Хайме: отзывы, советы, путеводитель

Це північний район, який знаходиться недалеко від Дубая. Він розташований між горами Хаджар на сході і затокою. Місто дуже красивий, тут гори підходять до самого берега.

Майте на увазі, що у наших туристів путівка в Рас-аль-Хайма не сильно затребувана. Тому Прібрам путівку в ОАЕ і вибравши це місце, ви не зустрінете своїх знайомих. Для кого-то ця особливість є перевагою цього місця. Тут шикарна природа і дуже м’який клімат. Це місто контрастів і сюрпризів. На перший погляд курорт здається курних і старим, але якщо під’їхати ближче, то перед вами відкриваються шикарні, чисті пляжі і дикі пейзажі. Клімат жаркий і посушливий, як втім, і в усьому ОАЕ. Температура повітря влітку піднімається до 40 градусів тепла.

Пам’ятки Рас-аль-Хайм

Плануючи відпочинок в ОАЕ, варто відвідати музей, який розташовується в старовинному форте. У південно-східній частині міста розташована зона з лікувальними мінеральними водами. У стародавній частині міста цікавий до перегляду старий занедбаний форт, музей всередині форту, форт Фалайя і стародавні башти на околиці міста.

емірат Фуджейра
Fujairah Rotana Resort & Spa - Al Aqah Beach 5* - ОАЕ - Ola Travel
Фуджейра – це найвідоміший курорт ОАЕ, регіон значно різниться від інших представлених вище. Він єдиний розкинувся на березі Індійського океану і Аравійського моря. Купуючи путівку в ОАЕ, можна оздоровитися на гарячих джерелах Аль-Айн-Гомур в 20 кілометрах від столиці. Фуджейра різниться з іншими Еміратами. Велика частина території, крім узбереж, всіяна горами, які захищають від гарячого вітру з пустелі. Оптимальний час для туризму – осінь і весна, в цей час тепло, але не спекотно. Влітку дуже душно, а взимку досить прохолодно для відпочинку. Середня температура повітря влітку 35 градусів вище нуля.

пам’ятки Фуджейра

В окрузі Ель-Фуджейра варто відвідати португальська форт і пам’ятники архітектури XVII століття. Основна визначна пам’ятка – мечеть, найдавніша в еміратах. Побудована в XV столітті, вона досить мала і відрізняється від інших релігійних споруд. Місто буде цікавий любителям історії. Він відомий по форту в Старому місті. Його побудували в 1670 році і кілька разів руйнували в ході атак. На сьогоднішній день він повністю відреставрований.

Шарджа

ОАЭ. Эмират Шарджа - описание курорта

Серце культури Еміратів. Це обумовлено великою кількістю місць культурного дозвілля. Він розкинувся одночасно на двох затоках – Перській і Османській і сусідить з Дубаєм. Путівка в ОАЕ обійдеться дешевше, так як готелі в Шарджі дешевше. Корінні жителі відносять місто до передмістя Дубая, адже між ними всього 40 кілометрів. Клімат в Шарджі сухий і сонячний, дощі бувають до десяти разів на рік в зимовий час. Літо тут спекотне. Температура повітря часто піднімається до 40 градусів тепла.

пам’ятки Шарджа

Аль-Касба – це ідеальне місце для прогулянок пішки. Для того, щоб ви розглянули всі місцеві визначні пам’ятки і не упустили чогось, є колесо огляду. Місцеві жителі прозвали його «Оком Еміратів», адже його висота становить цілих 60 метрів. Одним з цікавих місць на курорті є мечеть Короля Фейсала. Її презентував монарх, який дуже ретельно вибирав архітектора для проекту. Монарх навіть оголосив конкурс, який в результаті виграв архітектор з Туреччини. Пам’ятка поєднала в собі традиційну мечеть з елементами архітектури борту лайнера. Будучи в Шарджі обов’язково відвідайте пам’ятник Корану. Екскурсія в Музей спадщини допоможе зануритися в культуру корінних жителів. Багато туристів описують екскурсію, як подорож назад у часи ще до видобутку нафти в ОАЕ.

ОАЕ – дивовижна країна, у якої вже є мільйони шанувальників у всьому світі. Придбайте тур в ОАЕ та приєднуйтеся до них!

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971