ТУРИ ДО ТЕРМАЛЬНИХ ДЖЕРЕЛ. ЯК ПІДГОТУВАТИСЯ?

0

ВІДПОЧИНОК НА ТЕРМАЛЬНИХ ДЖЕРЕЛАХ – ХОРОША АЛЬТЕРНАТИВА МОРЮ, ОСОБЛИВО ВЗИМКУ.

Оздоровлення, розслаблення, омолодження організму – все це ви отримаєте, відправившись в тур на термальні джерела. Цей варіант відпочинку вважається одним із найбільш розслабляючих, так як після купання в термальній воді підвищується тонус організму, шкіра насичується корисними мінералами, поліпшується робота серцево-судинної системи, відбувається омолодження організму.
Найбільш популярні тури – на термальні джерела Європи. Рекомендуємо вам перевірені європейські курорти з гарячими водами:Італія – ​​курорти Монтекатіні-терме і Абано-терме, а також джерела у Фьюджи і Борміо.
Словенія – курортний комплекс Римські Терми, курорти Терме Олім і Блед.
Угорщина – курорти Бюкфюрдо, Хевіз, Сечені і Геллерт.
Австрія – термальні комплекси Aqua Dome, Tauern Spa і курорт Alpentherme.
Якщо вас цікавлять тури на термальні джерела, в Україні також достатньо курортів такого типу, особливо в Закарпатті. Найбільш відомі басейни розташовані в Берегово, Велятино, Виноградово, Косино і деяких інших містах. Термальні води Закарпаття є не тільки високо-мінералізованими та гарячими по температурі, але й мають цілющий вплив на людський організм.
У термальній воді містяться азот і кремнієва кислота, завдяки чому вона отримує здатність пом’ягшувати, очищати і підсушувати. Все це позитивно впливає на стан шкіри і тонізує її, при цьому є користь для внутрішніх тканин і органів, а також – для нервової системи.

Користь термальної води обумовлена збалансованим хімічним складом. Дивовижне поєднання сполук неможливо відтворити штучно, тому цінність таких джерел дуже висока. Вода містить йод, хлориди, магній, калій, фтор, амоній, гідрокарбонати, кальцій, сірководень та оксид кремнію. Біохімічний вплив води активізує всі метаболічні процеси в клітинах організму, насичує його макро і мікро елементами та зміцнює бар’єрну функцію.

Загалом фізіологічні механізми впливу, якими володіють термальні води на людський організм можна розділити на загальні та біохімічні. Загальний вплив стосується температурної складової, що сприяє розширенню периферичних судин та пов’язаними з цим фізіологічними процесами. Біохімічний механізм впливу – стосується мінерального складу термальних вод та впливу цих речовин на організм. Термальний вплив води сприяє активізації метаболічних процесів в тканинах та клітинах людського організму, що, як правило, позитивно впливає на стан здоров’я та самопочуття загалом. Мінеральний склад води насичує організм необхідними мікро та макро-елементами, покращує стан шкірного покриву, сприяє відновленню бар’єрної функції.

Популярність використання термальної води в косметології зумовлена її легкою структурою без надлишку солей, які пересушують шкіру. Рівень концентрації солі впливає на різновид води та її призначення. В залежності від хімічного складу вода буває гіпертонічна – для сухої шкіри, гіпотонічна для жирної шкіри та ізотонічна, що використовується для будь-якого типу шкіри.

Термальна вода діє на клітинному рівні, стимулює обмінні процеси та регенерацію клітин. Використання термальної води в косметології має велике значення та дуже популярне. Цей природний лікар найм’якіше дбає про вашу красу та молодість. Термальна вода запобігає пересушування шкіри, ефективно зволожує, підтягує, знімає запалення, тонізує та нормалізує сольово-водний баланс.

Мікро і макроелементи води чинять цілющий вплив на стан не тільки шкіри, а і волосся будь-якого типу. У сучасній косметології термальну воду використовують як для створення високоефективних косметичних засобів, так і в чистому вигляді.

Серед захворювань, при яких рекомендується відпочинок в на термальних водах є: серцево-судинні патології на початкових стадіях без ускладнень, проблеми з опорно-руховим апаратом, зокрема ураження суглобової системи, реабілітація після уражень кісткових тканин, м’язів, порушення нервово ґенезу такі як: полі-неврити, неврити та інші патології, як периферичної так і центральної нервової системи.  На жаль термальні води не є панацеєю від усіх захворювань та мають протипоказання.

Людям, що мають проблеми з тиском, особливо гіпертонічну хворобу 3-4 ступеня, купатись в термальних водах не можна. Перепад температур може викликати падіння тиску, що стане причиною кепського самопочуття, а можливо навіть втрати свідомості. Патології серцево-судинної системи на останніх стадіях, порушення кровообігу, метаболічні проблеми – стануть перепоною для відвідин термальних вод. Для того, щоб убезпечити себе від можливих ускладнень та не нашкодити здоров’ю краще попередньо проконсультуватись з медичним фахівцем. Наприклад, санаторії Закарпаття дуже часто пропонують такі консультації медиків безкоштовно, а спеціалісти в індивідуальному порядку визначають план лікування та рекомендації.

З огляду на все це, ми рекомендуємо тури на термальні курорти тим, хто хоче оздоровитися, розслабитися і зняти стрес. Більш того, гарячі джерела можуть допомогти у боротьбі з низкою хвороб, такими як болі в суглобах, ураження кісткових тканин, неврити тощо.

Пам’ятайте і про протипоказання, якщо ви плануєте вирушити в тур: гарячі джерела – це не панацея, тому тим, у кого серйозні проблеми з тиском або серцево-судинною системою, слід отримати консультацію у лікаря.

Постійно купатися в гарячих водах не рекомендується, так як це може негативно позначитися на здоров’ї. Щоб ви не занудьгували, тури на гарячі джерела можуть включати додаткові види дозвілля та ексклюзивні послуги.

Якщо захочете прогулятися за межами курорту, пропонуємо вам відправитися на екскурсію по найближчих містах і околицях.
Відпочинок на термальних джерелах України та Європи, як правильно, включає різноманітні косметичні та SPA-послуги безпосередньо в готелі – масажі руками або за допомогою гарячих каменів, обгортання, процедури по догляду за обличчям і волоссям.
Крім цього, на багатьох курортах можна в спокійній обстановці прогулятися по парковій і лісовій зоні, позайматися спортом, фітнесом або йогою. Якщо вам сподобався відпочинок на термальних джерелах в Україні або Європі, ми підберемо для вас найкращий курорт і готель, в якому ви зможете насолодитися першокласним обслуговуванням. Рекомендуємо вам вибирати тур мінімум на 3-5 днів, так як саме після цього часу буде помітний ефект від поїздки на термальні джерела.

??Деталі щодо турів та бронювання за номером:

Viber +380971961198 Світлана??

Допоможемо Вам забронювати тур дистанційно і відправимо всі документи на пошту.

?️Наш сайт:

http://more-turiv.com.ua/m

Тел.0676721318, 0673737447, 0322471447

Телеграм https://t.me/moreturivthebest

Бережіть себе та близьких!

?? СЛАВА УКРАЇНІ!

Разом до Перемоги

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971