Цифрові мадрівники digital nomads, як вони живуть?

0

?‍?Все більше людей мріють вирватися з офісних кайданів і отримати свободу дій, але при цьому просуватися по кар’єрних сходах або почати свою справу, добре заробляти і подорожувати.

?Саме так живуть Цифрові Мандрівники — це категорія людей, які не просто працюють віддалено, а подорожують по всьому світу, живуть в тих країнах, де їм комфортно і цікаво.

 

?Завдяки розвитку сучасних технологій стає дедалі більше професій, які не вимагають постійної присутності в офісі.? Основний інструмент Nomad Family: комп’ютер/планшет/смартфон з доступом в інтернет. А жити можна в будь-якому місці, куди дотягується павутина Всесвітньої мережі.

 

?Дизайнери, копірайтери, програмісти, маркетологи, журналісти, контент-менеджери, репетитори, перекладачі, юристи, інвестори, коучі і представники багатьох інших професій вливаються в когорту під назвою Цифрові Кочівники.

✅Спосіб життя, який вони ведуть, дозволяє їм побачити світ, знайти нових друзів в різних країнах, розширити кругозір, почати свій бізнес, вивчити іноземні мови, спілкуючись з носіями.

 

?Популярні напрямки

?Деякі напрямки є одними з найбільш популярних місць для цифрових кочівників, зокрема Чіангмай, Медельїн, Мексика та Балі через низьку вартість та досить високу якість життя.

?Наприклад, місто Убуд на Балі стало популярним серед цифрових кочівників після встановлення оптоволоконного зв’язку для доступу до інтернету.

?Ще один популярний вибір серед цифрових кочівників — Кіпр.

?Інші міста включають Таллінн, Таріфа, Бансько та Тбілісі, завдяки критичній масі та більшому сприйняттю способу життя цифрових кочовиків, а також порівняно нижчих витрат на життя. ?Міста, які мають більш високу вартість житт: Сінгапур та Осло.

? У Британії популярні міста: Брістоль, Бірмінгем та Брайтон. Це пов’язано з меншими витратами на життя порівняно з Лондоном.

 

?Давно мрієш кинути офіс і стати незалежним? Любиш подорожувати і при цьому хочеш заробляти? Вливайся в ряди Digital Nomads і керуй своїм життям.

?Для підбору проживання у будь-якому куточку світу, підбору пакетного туру, авіаквитків ПИШІТЬ В ПРИВАТ АБО ТЕЛЕФОНУЙТЕ‼️

0982475256 (вайбер, телеграм) Марина

☎️ 0673737447, 0676721318, 0322471447

Залиште заявку тут ?https://more-turiv.com.ua/m

Працюємо повністю дистанційно, без вихідних з 9.00 до 23.00

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971