Умови в’їзду в Грузію

0

ПЕРЕД ВИЛЬОТОМ

Сovid-тестування:  перед вильотом потрібно ПЛР-тест або вакцинація. При перетині кордону з ПЛР-тестом або Вакциною необхідно заповнити електронний дозвіл на в’їзд .

ПЛР-тест дозволяє в’їзд громадянам України, Білорусі, Казахстану,  Росії, Вірменії, Азербайджану, ЄС, Бахрейну, Великобританії, Ізраїлю, Катару, Норвегії, ОАЕ, Швейцарії, США, Саудівської Аравії. Д ОКУМЕНТА повинен бути на англійській мові і зроблений не пізніш як за 72 години до прибуття, приймається тільки оригінал.
❗ З 17.06.2021 дітям до 9.99 років ПЛР-тест не потрібен!

Якщо турист пройшов повний курс вакцинації, Відвідати Грузію можна без здачі тестів! В даному випадку при собі необхідно мати підтверджуючий документ про вакцинацію (оригінал) перекладений англійською мовою. Повний курс вакцинації вважається пройденим, якщо було проведено 2 етапи введення вакцини в організм людини.

❗️ З 05.07.2021 діють оновлені правила в’їзду до Грузії для громадян, які пройшли вакцинацію від COVID-19 . Громадяни всіх країн, які випливають з будь-якої країни, можуть в’їхати до Грузії через повітряні пункти пропуску при пред’явленні наступних медичних документів:

• свідоцтво про вакцинацію, що підтверджує проходження повного курсу (дві дози, якщо потрібно) будь-якої вакцинації від COVID-19 (повинно бути англійською мовою)
і❗️
• медичного сертифіката про негативний результат ПЛР-тест на COVID-19, зробленому не раніше, ніж за 72 години до прибуття.

Таким пасажирам не потрібно проходити повторне ПЛР-тестування Грузії.

✅  Правила в’їзду до Грузії для громадян, НЕ пройшли вакцинацію від COVID-19.

Громадяни і власники дозволів на проживання країн Європейського Союзу, Ізраїлю, Швейцарії, Норвегії, США, Великобританії, Королівства Саудівської Аравії, Катару, ОАЕ, Бахрейну, Азербайджану, Вірменії, України, Білорусі, Казахстану і Російської Федерації, Канади, Китаю (Народна Республіка) , Японії, Кореї (Республіка), Кувейту, Молдови (Республіка) і Оману, Республіки Сан-Марино, Князівства Монако, Республіки Сербія, Республіки Ісландія, Князівства Ліхтенштейн, Чорногорії, Князівства Андорра, Республіки Албанія, Республіки Північна Македонія і Боснії і Герцеговини, можуть в’їжджати до Грузії через повітряні пункти пропуску при дотриманні умов, зазначених нижче:

• пред’явити медичний сертифікат про негативний результат ПЛР-тестна COVID-19, зробленому не раніше, ніж за 72 години до прибуття (сертифікат повинен бути англійською мовою);
• на третій день перебування в Грузії пройти повторне ПЛР-тестування , за свій рахунок (не потрібно пасажирам пройшли повний курс вакцинації);
• до в’їзду до Грузії пасажири повинні заповнити спеціальну форму заявки , вказавши історію поїздок за останні 14 днів, контактні дані (адреса, номер телефону, електронну пошту і т. Д.).

➡️От заповнення спеціальної форми заявки звільняються  пасажири з сертифікатом про вакцинацію проти COVID-19, що підтверджує, що вони були повністю вакциновані .

ПЛР-тест на COVID-19 не потрібно дітям до 10 років.

Інформація про страхування: Страховка з покриттям від COVID-19, держава не бере на себе витрати з лікування хворих

Декларація по прибуттю не потрібно

Віза: для громадян України не потрібно на термін до 90 днів перебування

ПІСЛЯ ПРИБУТТЯ | В КРАЇНІ ПОДОРОЖІ 

Довідки / тести:  по прильоту самоізоляція не потрібно, однак на третій день перебування в Грузії необхідно зробити повторний тест.
Список організацій з адресами, де можна здати тест, Ви зможете знайти за посиланням . Вартість тесту коливається від 30 USD до 60 USD (оплачується по прильоту в місцевій валюті).
❗ З 17.06.2021 дітям до 9.99 років повторний ПЛР-тест не потрібен!

Трансфер:  включений, без змін

ЗІЗ:  Носіння масок, соціальне дистанціювання в громадських місцях. ❗ З 22.06.2021 в Грузії скасовується обов’язкове носіння масок на відкритих просторах

Після здачі повторного тесту туристи можуть спокійно пересуватися і подорожувати по країні не чекаючи результатів тесту.

При позитивному результаті турист буде переведений в готель, відведений для COVID-19, або в лікарню (в разі необхідності). Всі витрати виникають при лікування або перебування в готелі турист оплачує самостійно, якщо немає медичної страховки, яка передбачає лікування і ізоляцію через COVID-19.

У разі непроходження повторного тесту на території Грузії, туриста можуть затримати і посадити на карантин. Тест доведеться пройти в обов’язковому порядку. Всі витрати турист несе за свій рахунок. У разі, якщо туриста не затримали в момент перебування в країні, і факт порушення буде виявлено прикордонниками на вильоті в аеропорту, туриста можуть зобов’язати сплатити штраф у розмірі 600 UDS.

❗ З 21:00 діє комендантська година до 05:00 годин ранку (це означає, що після 21:00 нічого не працює, а також заборонено виходити на вулицю без попереднього дозволу). Ресторани працюють згідно комендантської години.

⏰ З 01.07.2021 в Грузії скасовується комендантську годину. ❗️ Робота ресторанів, барів, кафе і розважальних закладів все одно залишається обмеженою. ⛔️ Час роботи дозволено до 24.00. Аналогічні обмеження діють і щодо готельних ресторанів.

Організація харчування:  згідно з індивідуальною політиці роботи готелів

Організація екскурсій:  без змін

✈ Тури зі Львова в серпні на двох дорослих (сніданки) від 4 ночей від 18128 грн

✈ Тури з Києва в серпні на двох дорослих (сніданки) від 3 ночей від 15059 грн

?ТЕЛЕФОНУЙТЕ‼️
☎️ 0673737447, 0676721318, 0322471447, 0322451971

Залиште заявку тут ?https://more-turiv.com.ua

Працюємо повністю дистанційно, без вихідних з 9.00 до 23.00

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971