В які екзотичні країни найчастіше їздять українці навіть під час війни?

0

Екзотичні країни – це ті країни, де природа, архітектура, культура, побут місцевих жителів відрізняються від наших.

Найбільш відвідуваними є Таїланд, Шрі-Ланка, Куба, Домінікана, Кенія, Мальдіви…

 

Таїланд

Надзвичайно популярний напрям серед українців. Таїланд – дуже цивілізована країна, сюди досить доступні перельоти, а ціни – демократичні. Тут доступний відпочинок на райських островах, гучні вечірки, поїздки в джунглі й сплави гірськими річками та ще безліч цікавих варіантів проведення часу.

ПОПУЛЯРНІ КУРОРТИ

Туристи в Таїланді найчастіше вибирають такі курорти для відпустки:

  • Самуї. Це хороший вибір, якщо ви просто хочете поніжитися на пляжі, насолоджуючись спокоєм. Краще відвідувати Самуї в лютому, адже в попередні зимові місяці тут часто спостерігаються зливи з бурями;
  • Паттайя. А це навпаки – курорт для тих, кому до душі активний відпочинок і гучні вечірки. Особливо Паттайя приваблює любителів серфінгу й дайвінгу. На околицях розташовані острови, де завжди чисті пляжі й чистесенька вода. Зазвичай туристи приїжджають купатися саме туди, зокрема, на Ко Лан.
  • Андаманське узбережжя. До нього належать такі місця як Пхі-Пхі, Пхукет, Крабі.

ЧИМ ЗАЙНЯТИСЯ?

Щодо Андаманського узбережжя, то тут багато малолюдних островів, гарних релігійних споруд, плантацій та навіть ферм, де розводять метеликів. Будьте уважні, адже в цій місцевості також чимало змій і крокодилів. Під час відпочинку на Пхукеті можна покататися на яхті й зайнятися дайвінгом. Крабі підійде для тих, кому до душі спокійно лежати на пляжі та кайфувати від купання.


Тисни тут і побачиш десятки варіантів турів в цю країну                  
? http://surl.li/escqa

 

Шрі-Ланка

Шрі-Ланка – справжня перлина південноазіатського регіону. Це справжній рай для туристів. Гарні пляжі, скелі, ласкаве море, коралові острови, що утворюють міст – це тільки невелика частина того, що можна побачити на цьому незвичайному острові.
Тим, хто цікавиться історією та культурою, тут також буде на що подивитися. Багатонаціональна країна об’єднала абсолютно різні народності, створивши з них абсолютно новий, химерний, самобутній культурний симбіоз.

  • ТОП кращих курортів ШріЛанки
  • Бентота
  • Тангалле
  • Унаватуна
  • Когалла
  • Негомбо
  • Хіккадува
  • Трінкомале

Тисни тут і побачиш десятки варіантів турів в цю країну                  ?http://surl.li/escqg

 

КУБА

Зазвичай ця країна асоціюється з ромом і сигарами, ретро-автомобілями, гучною музикою та людьми, які захоплено танцюють на вулиці. Та щоб дійсно відчути місцеву атмосферу, варто познайомитися з місцевими. Вони розкажуть багато цікавих історій і легенд, а також порадять місця поблизу, які варто відвідати.

Влітку там надзвичайна спека, також часто бувають урагани та дощі. Погода здебільшого налагоджується тільки в кінці осені, і саме зима стає оптимальним періодом для подорожей.

ПОПУЛЯРНІ КУРОРТИ

Коли мова про відпочинок взимку на морі, зверніть увагу на пляжі Ольгін, Варадеро, Кайо Ларго, Кайо Коко. Вони вражають білосніжним піском і прозорою світло-блакитною водою.

ЧИМ ЗАЙНЯТИСЯ?

Всі кубинські пляжі можна вільно відвідувати, адже вони муніципальні. Ба більше: ви можете навіть безкоштовно використовувати парасольки й лежаки на місцях. Якщо для вас важливо зупинитися в готелі з висококласним сервісом і розкішним інтер’єром, відвідайте Варадеро. Сюди часто приїжджають любителі люкс-відпочинку. Також Варадеро популярний серед дайверів.

 

ДОМІНІКАНСЬКА РЕСПУБЛІКА

Це дійсно райське місце: скрізь кокосові пальми, гарні піщані пляжі, екзотичні рослини та фрукти й прекрасне море насиченого блакитного кольору. Домінікана дуже атмосферна, тут усе асоціюється з романтикою.

ПОПУЛЯРНІ КУРОРТИ

Можна виділити 5 основних курортів Домініканської республіки:

  • Пуерто Плата – Кабарете – Сосуа
  • Бока Чіка – Хуан Доліо
  • Пунта Кана – Баваро
  • Саману – Лас Терренас
  • Ла Романа – Байяибе

Саме тут туристи часто відпочивають, ніжачись на березі з білосніжного піску й ховаючись від сонця в тіні пальм.

ЧИМ ЗАЙНЯТИСЯ?

Відпочинок на морі взимку у Домінікані супроводжується багатьма розвагами. Можна зайнятися дайвінгом, кайтингом, серфінгом і снорклінгом. Популярні й національні парки з блакитними водоспадами й печерними озерами. Тут навіть можна поспостерігати за китами. Краще не обмежуватися відпочинком тільки в межах локації, де ви зупинилися. Поблизу завжди знайдуться цікаві острови та колоритні селища й містечка.

Тисни тут і побачиш десятки варіантів турів в цю країну 

 ?http://surl.li/escqo

 

КЕНІЯ

Тут дуже розвинена інфраструктура та створені ідеальні умови для релаксу на пляжі. В зимову пору місцева погода також радує: можна вільно приймати сонячні ванни та з насолодою плавати в океані.

ПОПУЛЯРНІ КУРОРТИ

Туристи зазвичай вибирають з Ватаму, Ламу, Малінді та Момбаса. Останній – один із найбільших курортів Кенії та центральна зона відпочинку на білопіщаних берегах Індійського океану. А вони тягнуться впродовж приблизно 70 км. Більшу частину узбережжя захищає кораловий риф, тому купатися тут доволі безпечно. Це стосується і занять сноркелингом і дайвінгом.

ЧИМ ЗАЙНЯТИСЯ?

Важливо не лише те, де відпочити, а і як саме. В Кенії майже кожен зможе знайти собі заняття. Тут популярні:

  • медитації;
  • катання на кайті;
  • заняття серфінгом і дайвінгом;
  • прогулянки в океані на човні, в якого прозоре дно (щоб ознайомитися з казковим підводним світом).

А коли вам захочеться усамітнитися й вирушити на відпочинок у тихому місці, розгляньте для цього дикий пляж Шела.

Тисни тут і побачиш десятки варіантів турів в цю країну 

 ?http://surl.li/escqu

 

Мальдіви у цьому сезоні стали доступнішими, чимало українців обирають пакетні тури для відпочинку на райських островах.

Мальдіви – омріяні острови, де відпочинок точно буде досконалим завдяки атмосфері спокою, розміреності, навколишній красі, цікавій та такій бажаній екзотиці та ритму життя місцевого населення. Тут усе налаштовує на те, щоб розслабитись та просто відчувати кожен красивенний момент життя.

 

Популярні курорти на Мальдівах

Атолл Арі

Є одним з найбільших атолів Мальдівської республіки. Складається з 70 островів, близько 30 з яких є курортними зонами і облаштовані різними готелями. Славиться своєю неповторною і прекрасною природою. Є відмінним місцем для занять снорклінгом, і дайвінгом (тут можна побачити практично всю флору і фауну морів і океанів), а також віндсерфінгом, водними лижами і іншими водними і екстремальними видами спорту.

Атолл Північний Мале

В силу того, що на території цього атола знаходиться столиця Мальдівської Республіки і міжнародний аеропорт, а також тому, що саме тут з’явилися перші готелі, цей курорт можна назвати головним на Мальдівських островах. До його складу входять 50 островів, 8 з яких – населені. До послуг туристів трьох-, чотирьох- і п’ятизіркові готелі. І тут, так само як на атолі Арі, прекрасні умови для дайвінгу.

Атолл Південний Мале

З 30 островів, які об’єднує цей атол, велика частина – люксові острова-готелі. Тому цей курорт, як правило, вибирають респектабельні туристи, які можуть собі дозволити поєднати єднання з природою з сервісом найвищого рівня. До того ж цей атол відомий морськими заповідниками з підводними печерами, а також унікальною фауною.

Атолл Баа

Розташований на території біосферного заповідника ЮНЕСКО. Славиться гарними кораловими рифами і багатим підводним світом. В силу чого його люблять дайвери.

Як і атол Південний Мале атол Баа слід розглядати для розкішного і респектабельного відпочинку. Адже тут можна відпочити в одному з кращих і найбільшому і найбільш фешенебельному на всіх Мальдивах острові-готелі.

Тисни тут і побачиш десятки варіантів турів в цю країну          ?http://surl.li/escrp

 

❗Тут можна переглянути також інші тури до різних країн : https://www.more-turiv.com.ua/cini-na-turi/

?За додатковою інформацією та бронюванням звертайтесь:
0673737447, 0676721318, 0322471447

Залиште заявку тут http://more-turiv.com.ua/eko

Ми знаходимось :
вул. Городоцька, 174, ДЦ “Вулик”, оф.406
Якщо ви не у Львові – працюємо повністю дистанційно (підбір туру, оплата та видача документів) без вихідних з 9.00 до 23.00

Ми в Телеграмі: https://t.me/moreturivthebest
P.S: ЗАХОДЬТЕ У НАШ VIBER-ЧАТ ПО ТУРИЗМУ:
https://cutt.ly/8I4rVac

 

 

 

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971