Велика азіатська пригода

0

Зустріч з Азією
Бангкок і Смарагдовий Будда • Ангкор-Ват і джунглі • дивовижна затока Халонг • Хошимін і Ханой • партизанські тунелі Ку Чі

5.12.22-20.12.22 (10 днів відпочинку)
виліт з Варшави
67 616 грн з людини в турі на двох

Рекомендую подорож усім, хто мріє доторкнутися, відчути та скуштувати клімат Азії. Незабутні враження подарує прогулянка на тук-туку, коротка бесіда з буддійським ченцем в Ангкорі, зустріч з камбоджійськими дітьми або спроба дуріана. На що ми не дивимося, в Азії все інше, ніж у Європі – менталітет людей, звичаї, архітектура, їжа. І це все змушує нас відчувати себе там, як у іншому світі, який одразу зачаровує.

План поїздки

День 1
Зустріч біля стійки реєстрації Rainbow протягом 3 годин. до вильоту літака. Виліт чартерним літаком LOT або іншим широкофюзеляжним літаком (прямий рейс) до Бангкока.

день 2
Прибуття в Бангкок. Оформлення за паспортом та трансфер в готель. Поселення в готель, відпочинок після дороги. Увечері вечеря в готелі.

день 3
Сніданок в готелі, а потім екскурсія по Бангкоку: Храм Золотого Будди, Квітковий ринок в Китайському кварталі, Королівський палац, куди також входить Ват Пхра Каео – храм, де зберігається найвідоміша статуя Тайського Будди – маленький Смарагдовий Будда. Обід після екскурсії. У другій половині дня поїздка на Клонгах – прогулянка на човні по каналам, які раніше були альтернативною системою сполучення в Бангкоку. Увечері для бажаючих вечеря з артистичним шоу (оплачується додатково ок. 2000 THB / особа або ок. 65 USD / особа). Ночівля в готелі.

День 4
Після раннього сніданку трансфер на автобусі до кордону між Таїландом і Камбоджею, оформлення паспорта, а потім переїзд до Сіємреапу, розташованого всього в 7 км від храмів Ангкор. Поселення в готель, вечеря та ночівля. (Маршрут близько 430 км).

День 5
Після сніданку відвідування комплексу кам’яних храмів часів розквіту Кхмерської імперії зі столицею в Ангкорі (список ЮНЕСКО). Обід у місцевому ресторані під час огляду. Комплекс із понад 400 будівель колись був оточений сільськогосподарськими угіддями, доглянутими дорогами, каналами та масивними стінами. У програмі: храм Байон, храм у формі піраміди – Бабхуон, Тераса Слонів, Тераса Короля Прокажених і Південні ворота Ангкор-Тхом і Ангкор-Ват. У другій половині дня ми відвідаємо Та Фром – частину Ангору, яка була залишена силам природи, в даному випадку джунглям. Часто буває, що з кам’яних будівель виростають величезні дерева, коріння яких обплітає колони або навіть цілі будівлі. Ночівля в готелі. Вечеря самостійно.

День 6
Після сніданку вільний час для самостійного огляду визначних пам’яток або факультативної поїздки (для бажаючих за додаткову плату приблизно 45 USD / особа + квиток в Ангкор-Ват, зараз приблизно 37 USD / особа) до храмового комплексу Banteay Srei, відомого як «жіноча фортеця» і Прасат Баконг. Обід у місцевому ресторані з подальшою прогулянкою на човні по озеру Тонлесап до плавучого села. Вечеря самостійно або для бажаючих, вечеря з шоу кхмерських народних танців (ціна ок. 20 USD/особа). Ночівля в готелі в Сіємреапі. (Маршрут близько 80 км).

День 7
Після сніданку переїзд в столицю Камбоджі – Пномпень. Трансфер автобусом. У другій половині дня коротка екскурсія по Пномпеню: Королівський палац, Срібна пагода, Монумент Незалежності, музей Туол Сленг (присвячений жертвам режиму Пол Пота) і храм Ват Пном – найстаріший храм міста, з якого камбоджійський столиця названа. У цей день обід або вечеря. Ночівля в готелі в Пномпені. (Маршрут близько 340 км).

День 8
Після раннього сніданку трансфер на автобусі до міста Хошимін (Сайгон), В’єтнам. Міст через річку Меконг. Доступ до перетину Бавет – Мок Бай. Прикордонний контроль, зміна автобуса. За можливості відвідайте вражаючий храм у Тай Нінь – головний центр синкретичної релігії као дай. Ми також відвідаємо знамениті партизанські тунелі Ку Чі – символ боротьби В’єтконгу з іноземними військами. Обід у місцевому ресторані під час відвідування. Розміщення в готелі в Сайгоні та ночівля. (Маршрут близько 320 км).

День 9
Після сніданку огляд міста Хошимін: собор Паризької Богоматері, історичний головпоштамт, пагоди Тхіен Хау та нефритового імператора, китайський квартал і ринок Бінь Тай. Обід під час екскурсії. Потім переліт в Ханой або Хайфон. Розміщення в готелі та ночівля. (Внутрішній рейс).

День 10
Після сніданку поїздка в Халонг і морська подорож навколо затоки (Світова спадщина ЮНЕСКО). Водойма повна дивовижних скельних утворень, острівців, печер і т.д. Обід з морепродуктами під час круїзу. У другій половині дня переїзд в Ханой, по дорозі зупинка в селі гончарів або каменеобробників. Увечері шоу знаменитих “водяних ляльок”, які є особливістю Ханоя та Північного В’єтнаму. Ночівля в готелі. (Маршрут близько 230 км).

День 11
Після сніданку відвідування Ханоя: Мавзолей Хо Ши Міна (якщо він відкритий), Президентський палац, резиденція Хо Ши Міна, Храм на одній колоні та Храм літератури. Обід під час екскурсії. У другій половині дня прогулянка на рикші колоніальним старим містом. Ночівля в готелі.

День 12
Після раннього сніданку трансфер в аеропорт для вильоту в Бангкок. Потім прибуття в Паттайю / Джомтьєн або Ко Самет і розміщення. Вільний час для прийняття сонячних ванн, купання та відпочинку. (Маршрут бл. 170 км + внутрішній переліт).

13-15 день
Вільний час для відпочинку на березі моря або для покупок. Можливість скористатися додатковими екскурсіями (не стосується клієнтів, які зупинилися на Ко Самет, Ко Чанг або Районг): поїздка на острів Ко Лан (прибл. 50 USD / особа), шоу трансвеститів (прибл. 35 USD / особа), тропічні сади Nong Nooch (прибл. $50/особа) або ін.

День 16
Після сніданку виселення з готелю та трансфер в аеропорт. Переліт чартерним літаком LOT або іншим широкофюзеляжним літаком (прямий рейс) до Польщі.

Готелі класу 3*, але пам’ятайте, що в Камбоджі та В’єтнамі стандарт готелів може дещо відрізнятися від європейських.

Номери: просто, але комфортно мебльовані номери з ванними кімнатами. В основному телевізор, кондиціонер і телефон, іноді міні-бар (за додаткову плату).

ПИШІТЬ ЗАПИТ В ПРИВАТ АБО ТЕЛЕФОНУЙТЕ для швидкого і класного підбору туру в країну яка вас цікавить
⬇️
———————————————–
+380951158745 @ЄВГЕНІЯ?
+380973061845
———————————————–
+380322471447,
(багатоканальний)
+380673737447, +380676721318

?‍?Залиште заявку тут ?https://more-turiv.com.ua/m

*БРОНЮЄМО – ДИСТАНЦІЙНО!*

Вам навіть не треба виходити з дому! Всі документи відправляємо Вам на пошту!

?Тури за найкращими цінами від #моретурівthebest

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971