Як зекономити на купівлі турів та екскурсій?

0
Four people, married couple with baby son in modern travel agency talking to a woman who is working there, they are planning a vacation.

Плануючи подорож, перше, на що звертають увагу багато людей, – вартість туру. І як неприємно буває, коли подорож мрії виявляється просто не по кишені. На щастя, навіть із таких ситуацій є вихід. Ми підготували для вас дієві поради, які допоможуть помітно заощадити при купівлі туру.

Вибирайте правильний сезон для подорожей
До того ж «правильний» зовсім не означає «високий сезон». Як правило, саме у високий сезон кількість туристів, як і ціна пакетного туру, помітно зростає. А ось варто трохи відійти від популярних дат і вартість турів стрімко падає.

Плануйте відпустку заздалегідь
Є поняття, протилежне турам, що горять, за типом планування. І називається воно – раннє бронювання туру. Як це працює? Наприклад, ви плануєте поїхати до Туреччини на море у високий сезон. Тоді можна починати шукати путівки заздалегідь – зазвичай стартова ціна туру нижча за ту, яка буде вже ближче до відправлення. Просто бронюйте за собою місце, оплачуйте путівку та живіть спокійно, знаючи, що ваш тур чекає на свою дату.
Так ви зможете купити путівку за фіксованою та вигіднішою ціною. Навіть якщо пізніше вартість туру зросте, вам не доведеться доплачувати різницю. Але є і мінус – змінити дати і перенести поїздку, зберігши її вартість, у вас не вийде. Тому важливо бути впевненим, що ви точно зможете відправитися в подорож у зазначені дати.

Слідкуйте за палаючими пропозиціями
Вірний спосіб заощадити на пакетних турах – шукати путівки, що горять. Це спеціальні пропозиції від туроператорів, які дозволяють придбати тур зі знижкою від 40 до 80%! Погодьтеся, непогана економія виходить у результаті.
При цьому палаючий тур має всі фішки звичайного: переліт, трансфер, проживання, харчування, страховка, іноді екскурсійна програма.

Акції від туроператорів.
Деколи туроператори роблять приємні бонуси для туристів, наприклад, безкоштовний трансфер до аеропорту вильоту, зника або безкоштовна екскурсія тощо..

Акції від готелів.
Кожен готель прагне завоювати серця своїх клієнтів, здивувати чимось новим і незвичайним, зачарувати своєю гостинністю і рівнем сервісу, щоб навіть найвимогливіший клієнт повертався в готель, що йому сподобався, знову і знову!
Готелі різних країн роблять для вас спеціальні пропозиції: знижки для дітей, бонуси і апгрейд номера чи харчування.

Пакетний тур чи самостійна подорож.
Усе, що ви раніше робили самостійно, плануючи соло-подорож, за вас зроблять спеціалісти в пакетному турі, і заплатите ви за це менше. Звучить дещо нереально, проте це так. Усе це пояснюється тим, що, бронюючи все заздалегідь, туроператор отримує менші ціни на проживання в готелях, авіаквитки та екскурсії.

Наразі здебільшого в такі країни, як Єгипет, Туреччина, Мальдіви, Танзанія, Шрі-Ланка, Домінікана, Таїланд тощо, набагато вигідніше подорожувати пакетним туром. Приміром, заплативши лише за переліт у подорожі соло, у пакетному турі ви до перельоту ще отримаєте трансфер, страховку та проживання.

Застрахований = озброєний

Усе тому, що, купуючи тур, наразі окрім традиційних послуг туристичного страхування ви маєте змогу оформити також додаткові страховки від невиїзду та фінансових ризиків. Якщо у вас чи у ваших родичів виявлять коронавірус, країна закриє кордони або стануть потрібні кошти на самоізоляцію тощо – така страховка зможе перекрити всі ваші витрати і дозволить зберегти кошти.

Сайти для бронювання житла
У еру інтернету найбільш зручним способом бронювання житла є інтернет-сайти, за допомогою системи лояльності якого можливо чимало заощадити. До того ж на такому сайті як Booking.com користувач зможе одразу обирати між хостелом, апартаментами та готелем, забронювавши житло, зважаючи одразу на ряд важливих пунктів.

Найбільш популярні сайти для бронювання житла:
booking.com
airbnb.com

Дешеві авіаквитки. 
Найкраще купувати квитки безпосередньо на сайті авіакомпанії. При цьому, ідеальним додатковим інструментом для цього є сайти-агрегатори.

Агрегатори показують інформацію про всі авіарейси всіх компаній. Тобто можна не шукати потрібні авіаквитки спочатку на сайті Wizzair і потім на Ryanair чи інших компаній і все порівнювати. Все в одному місці зі зручними фільтрами. Далі агрегатор може сам продавати квитки, або ж переправляти на сайти партнерських агенцій.
Спокійна підготовка до відпочинку. Якщо ви бронюєте тур заздалегідь, то можете спокійно спланувати і закінчити всі свої справи: робота, школа, дитячий садок тощо.

Тут є ціни на тури в рідні країни https://www.more-turiv.com.ua/cini-na-turi/

Залиште заявку тут http://more-turiv.com.ua/eko
Ми знаходимось : м. Львів, вул. Городоцька, 174, ДЦ “Вулик”, оф.406
Якщо ви не у Львові – працюємо повністю дистанційно (підбір туру, оплата та видача документів) без вихідних з 9.00 до 23.00 P.S.

ЩОБ БУТИ В КУРСІ ТУРИСТИЧНИХ НОВИН І АКЦІЙ ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО УСІХ

НАШИХ МАЙДАНЧИКІВ
Наш сайт: https://www.more-turiv.com.ua/

https://www.facebook.com/moreturiv.lviv.ua/ сторінка в Фейсбуці

https://www.facebook.com/groups/moreturiv група у Фейсбуці

ІНСТАГРАМ фірми: https://instagram.com/moreturivthebest

VIBER-ЧАТ : https://cutt.ly/8I4rVac

Телеграм : https://t.me/moreturivthebest

Сторінка Фейсбук Tourbest : https://www.facebook.com/tourbest.lviv.ua

Тік ТОК: https://www.tiktok.com/@moreturivthebest
Турагенція «Море Турів – The Best”
За додатковою інформацією та бронюванням звертайтесь: +380673737447, +380676721318, +380322471447

P.S. Онлайн-курси для вашого успіху і конкурентної переваги https://trainingbest.com.ua/

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971