Як зекономити на подорожах?

0

Справжній мандрівник, на відміну від звичайного туриста, знає, як організувати свою подорож у межах того ж бюджету, що і вдома. Або навіть витратити під час поїздки іще менше, ніж зазвичай. Чи так це насправді?

Чим раніше ви почнете планувати свою відпустку, тим менше грошей на неї витратите. Квитки і готелі обійдуться набагато дешевше, якщо бронювати їх за 4-6 місяців до вильоту.

Економія під час подорожі без наслідків для її якості – справа цілком реальна, варто тільки заздалегідь вивчити і спланувати кожен етап.

Ми підготували для вас корисні “travel tips“, на чому можна економити під час поїздок. Не думайте, що розумна економія це завжди певні обмеження. Організувати цікаву, насичену і незабутню подорож, яка подарує море позитивних емоцій, навіть при наявності обмеженого бюджету не так вже й складно.

Більшість туристів, які користуються для організації відпочинку пакетними турами, насамперед до Туреччини чи Єгипту, бронюють їх за місяць-два до вильоту. А дехто взагалі віддає перевагу лише «гарячим» пропозиціям. Туроператори, які пропонують “last minute” тури максимально знижують ціну, щоб якось покрити собівартісь чартерного квитка. Не дивно, що найчастіше туристи питають турагентів саме про такі тури. Адже розповіді про відпочинок в п’ятизіркових готелях за $300 доларів на тиждень – це не казки, а реальність. Хоча подібних пропозиції небагато, а під час високого сезону і взагалі практично немає.

Втім є ще один варіант, який дозволяє суттєво зекономити та краще спланувати свій відпочинок. Мова йде про раннє бронювання. Це тури, які можна купити мало не за півроку до подорожі. Багато готелів надають туроператорам суттєві знижки, якщо їм вдасться продати тури заздалегідь. В такому разі вони гарантовано збувають частину своїх номерів, а вже перед самим сезоном чи під час нього можуть продавати з суттєвою націнкою решту. Багато хто користується такою можливістю купити раніше, але дешевше і такий підхід має багато переваг.

Плюсів у раннього бронювання дуже багато, ось чотири найголовніших переваги:

  • Найнижча ціна. Як правило, готелі і авіакомпанії при ранньому бронюванні дають максимальні знижки. Тому тарифи з раннього бронювання дешевші «гарячих» путівок;
  • Найкращі готелі і найзручніші рейси найчастіше розкуповуються швидко. Коли ви бронюєте тур заздалегідь, то можете вибирати ті готелі і перельоти, які підходять саме вам, а не ті, які залишилися в продажу;
  • Спокійна підготовка до відпочинку. Якщо ви бронюєте тур заздалегідь, то можете спокійно спланувати і закінчити всі свої справи: робота, школа, дитячий садок тощо.
  • Зробивши передоплату — ви застрахуєтесь від валютних ризиків та зможете зекономити до 60% (якщо бронювати на півроку вперед)

Якщо маєте запитання чи хочете забронювати тур телефонуйте 0671319148, 0684520580 (вайбер) Роксоляна
Багатоканальні номера 0673737447, 0676721318, 0322471447

 

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971