Який емірат вибрати для відпочинку в ОАЕ?

0

☑️Який емірат вибрати для відпочинку в ОАЕ?

▪️ДУБАЙ
Це практично синонім елітного і дорогого відпочинку, тут ви не знайдете готелю менше ніж з 4 зірками, всі ресторани і кафе мають професійних шеф-поварів, а вечірки організовуються по вищому розряду. Це курорт де ніхто вам не завадить на кілька днів пірнути у справжню арабську казку і відчути смак непідробної розкоші, повірте, такий шанс упускати не можна!

▪️ШАРДЖА
Її можна назвати дзеркальним відображенням Дубаї, тут ви не побачите нічних клубів, дискотек і розваг. Це Емірат з найбільш суворими правилами поведінки, що насправді не є таким вже й мінусом, адже таким чином зберігається місцева самобутність. Якщо ви шукаєте спокійного розміреного відпочинку, який приносить задоволення та душевну рівновагу, то тур в Шарджу однозначно вам підійде. Ще один плюс Шарджі — це казкові пейзажі, адже курорт знаходиться на узбережжі одразу двох приголомшливих заток — Перської і Оманської.

▪️РАС АЛЬ ХАЙМ
Тури сюди купують, щоб відпочити в одному з райських куточків Еміратів. На вас чекають майже неземне за красою поєднання моря та гір, теплий клімат і суха безвітряна погода. Що ще треба для розкішної відпустки?

Старе та Нове місто Рас Аль-Хайми розділене живописною затокою. І якщо Нове місто вас мало чим здивує, то Старе — вщент наповнене загадками і приємними несподіванками.

▪️АБУ-ДАБІ
Для тих, хто не уявляє свого відпочинку без екскурсій, радимо одразу купувати тур в саме сюди. До ваших послуг: палац шейха і стародавні мечеті, старий форт, гора Аль-Хаджар, острів Сір-Бані-Яс, оазис Ліва та ін. Плюс першокласні пляжі, фешенебельні готелі та ресторани, розваги на будь-який смак.

▪️ФУДЖЕЙРА
Наймолодший і один з найбільш життєрадісних курортів ОАЕ.
Край водоспадів і цілющих мінеральних джерел. Тут буквально все дихає енергією. Неважливо, що ви для себе оберете купання в цілющих водах Айн Гомур, розслаблений відпочинок на пляжах або біля басейну, занурення з аквалангом — все це принесе заряд бадьорості та позитиву. А про бездоганний сервіс на Фуджейрі взагалі ходять легенди.

0671319148
0684520580 (вайбер) Роксоляна

Наш сайт https://www.more-turiv.com.ua
Номер фірми 0322471447

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971