Якщо ви відчуваєте втому та занепад сил – вам до нас. Ми знаємо як відновити ваші сили та здоров’я!

0

Осіння втома та депресія є поширеними станами, які багато людей відчувають з настанням холоднішої пори року. Це може бути викликано зменшенням тривалості світлового дня, зміною погодних умов та іншими факторами. Втома може накопичуватися через стреси та недосипання. Відпочинок, особливо на природі, допомагає відновити сили та покращити настрій.

Тож якщо ви відчуваєте осінню втому або депресію, планування відпочинку може стати ефективним засобом для покращення вашого самопочуття.

Оздоровлення, розслаблення, омолодження організму – все це ви отримаєте, відправившись в тур на термальні джерела. Цей варіант відпочинку вважається одним із найбільш розслабляючих, так як після купання в термальній воді підвищується тонус організму, шкіра насичується корисними мінералами, поліпшується робота серцево-судинної системи, відбувається омолодження організму.

Відпочинок на термальних джерелах України та Європи, як правильно, включає різноманітні косметичні та SPA-послуги безпосередньо в готелі – масажі руками або за допомогою гарячих каменів, обгортання, процедури по догляду за обличчям і волоссям.

Крім цього, на багатьох курортах можна в спокійній обстановці прогулятися по парковій і лісовій зоні, позайматися спортом, фітнесом або йогою.

Ми підберемо для вас найкращий курорт і готель, в якому ви зможете насолодитися першокласним обслуговуванням. Рекомендуємо вам вибирати тур мінімум на 3-5 днів, так як саме після цього часу буде помітний ефект від поїздки на термальні джерела.

Ми рекомендуємо тури на термальні курорти тим, хто хоче оздоровитися, розслабитися і зняти стрес. Більш того, гарячі джерела можуть допомогти у боротьбі з низкою хвороб, такими як болі в суглобах, ураження кісткових тканин, неврити.Відпочинок у термальних водах може бути дуже корисним для подолання осінньої депресії, страху і втоми з кількох причин:

 

1. Фізичні переваги: Термальні води, як правило, мають високу температуру і багаті мінералами, що сприяє релаксації м’язів, покращенню кровообігу і зменшенню болю. Це може зменшити фізичну втому і напругу.

 

2. Психологічний ефект: Спокійна атмосфера в термальних комплексах допомагає знизити рівень стресу та тривоги. Вода має заспокійливий ефект, що може покращити настрій і загальне самопочуття.

 

3. Соціальна взаємодія: Відпочинок з друзями або близькими в термальних водах може підняти настрій і зменшити відчуття самотності, що часто супроводжує осінню депресію.

 

4. Контакт з природою: Багато термальних джерел розташовані в мальовничих місцях, що дозволяє насолодитися природою, що також позитивно впливає на психічний стан.

 

5. Поліпшення сну: Тепла вода може допомогти покращити якість сну, що є важливим фактором у боротьбі з депресією і втомою.

 

6. Зменшення симптомів депресії: Ванни в термальних водах стимулюють вироблення ендорфінів, які є натуральними антидепресантами.

 

Тож відпочинок у термальних водах може стати корисним методом боротьби з осінньою депресією та втомою.

 

Замовте свій тур на термальні води прямо зараз!

 

«Угорська гостинність: вино, термали і гуляш»

Виїзди 04.10, 11.10, 18.10, 25.10

Ціна від 190€

Пропонуємо насолодитися і отримати релакс в термальних купальнях Saliris Resort.Чисте повітря, гарний ландшафт, сосновий ліс і великий комплекс з лікувальною водою.

 

“Термальний рай на вікенд: Будапешт-Егерсалок-Балатон-Хевіз»

Виїзди 01.11, 08.11, 15.11, 22.11

Ціна від 155€

У цьому турі на вас очікує дегустація вин та гуляшу в Єгері. Матимете можливість насолодитись та розслабитись у термальних купальнях Saliris Resort – Spa & Conference Hotel – Egerszalók.

 

За деталями та бронюванням

+380961350661( телеграм)

+380930900046 (Viber)

менеджер Аня.

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971