Запланував відпочинок? Купуй тур онлайн!

0

Планування омріяного відпочинку, доволі складна робота. Потрібно враховувати безліч важливих моментів: вибір країни, найкращих дат , підібрати потрібну кількість днів, під час яких вийде отримати від відпочинку справжню насолоду. Подібні дії потребують багато часу, тому прийшовши на офіс турагенції складно швидко щось обрати та зробити правильний вибір до того ж інколи доводиться витрачати час на дорогу . Проте не потрібно хвилюватися, адже у нас можна купувати тури онлайн! Ось які переваги у тому щоб здійснювати купівлю туру онлайн:

Можливість обрати найкраще! Усі пропозиції надсилаються туристи на зручний йому месенджер ( вайбер, телеграм, WhatApp). Таким чином Ви матимете змогу переглянути безліч пропозиції з різними датами та тою кількістю ночей які потрібно Вам та достатньо часу щоб обрати привабливу Вам пропозицію.

Придбати тур  не виходячи з дому: Або ж з будь якого зручного Вам місця та у будь який час. Бронюйте тури перебуваючи на роботі чи навчанні не витрачаючи час на дорогу до офісу

Гнучкість умов: Під час вибору туру можуть траплятися різні складнощі, наприклад терміново потрібно перенести поїздку, дуже зручно повідомити про це свого менеджера онлайн. Це економить Ваш час та дає змогу вирішувати подібні проблеми не відриваючись від  власних справ.

Швидка оплата і бронювання: Можливість одразу ж оплатити і забронювати тур через зручні платіжні системи, що зменшує ризик втратити місце в популярних напрямках.

Підписка на усі наші площадки: Наша турфірма пропонує безліч месенджерів для перегляду наших привабливих пропозицій на будь який смак . Ось наприклад наш вайбер чат: https://cutt.ly/8I4rVac. Долучайтесь до цього чату, щоб мати можливість вхопити хороший тур за привабливою ціною

‼️ Увага бронюйте тури онлайн тільки у надійних турфім. Ознаки найдійної турфірми

– Хороша репутація

Ліцензія та акредитація

– Партнерство з провідними туроператорами

Отже, не витрачайте часу на роздуми бронюйте у нас тури та отримайте незабутні спогади на все життя

https://tour.link/flbgp6

Тримай підбірку пропозиції у Грецію на найближчі дати. Бронюй не чекай!

За деталями та бронюванням звертайтесь менеджер Софія 

+380982191789

https://www.more-turiv.com.ua/

+380322471447

 

 

 

 

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971