Зекономте свій час – бронюйте тури дистанційно!

0

Останнім часом все більша частина туристів віддають перевагу бронюванню турів онлайн. На сьогодні ДИСТАНЦІЙНЕ БРОНЮВАННЯ –  це ЗРУЧНО, ПРАКТИЧНО та СУЧАСНО!

Чому саме дистанційне бронювання?! Розглянемо переваги:

  • Економія вашого часу. Вам не потрібно витрачати час на відвідування офісу, підлаштовуватись під якісь години тощо. Ви можете знаходитись в будь-якому місці та в будь-який час вибирати готель та забронювати його за допомогою нашої турфірми “Море Турів – The Best”. Єдине, потрібно мати доступ до інтернету.
  • Ознайомлення з турами та рейтингами готелей. У вас є можливість ознайомитись з відгуками про готелі, перечитати їх в інтернеті. Обрати бажаний для вас готель. Якось незручно буде сидіти в офісі та заходити на сайти з відгуками.
  • Бронювання в будь-який час. Ви не обмежені в часі. Офіси загалом працюють з 10 до 18 години. А у вас є можливіть бронювати в будь-який час.
  •  Швидкість. Бронюючи тури дистанційно, ви швидше можете забронювати бажаний готель і отримати підтвердження. Поки ви доїдете до офісу, місць на літак або номерів в готелі може вже не бути.
  • Зручна оплата. Оплата за тури відбувається в також дистанційно. Дуже зручно та безпечно! Не виходячи з дому, перебуваючи в іншій країні ви можете оплатити туристичні послуги. Але врахуйте, будь ласка, що оплата повинна бути не на приватну картку,  а на розрахунковий рахунок фірми. Фірма повинна мати установчі документи. Підтвердження оплати є у вашому додатку, тому можна не роздуковувати чек та зенономити на папері, піднявши нашу екологію.
  • Документи не губляться. При купівлі туру дистанційно всі необхідні документи зберігаються на електронній пошті або на меседжерах вашого телефона, що дозволяє легко знайти їх та використовувати у разі потреби. Ви вже не загубите той листочок з ваучером чи страхуванням. Звісно, при бажанні можете собі роздрукувати, якщо вам потрібно.

Купівля турів дистанційно має безліч переваг, які роблять процес планування подорожі простішим, швидшим і більш зручним. Сучасні технології дозволяють туристам отримати повний контроль над вибором, зекономити час і гроші, а також забезпечують безпеку та надійність покупки.

Ну що, готові бронювати дистанційно?

Пропоную вам пропозиції відпочинку на вересень:

Єгипет, виліт з Жешува – https://tour.link/okdk85

Туреччина, виліт з Жешува – https://tour.link/55pz7m

Болгарія, автобус зі Львова – https://tour.link/9dd7h4

Звертайтесь за телефонами:

+380638033233 (дзвінки, telegram, whatsapp)

+380950186731(viber) менеджер Тетяна

☎️+380322471447, +380673737447

https://www.more-turiv.com.ua/m

#моретурівthebest

    Заявка на підбір туру





    Гарячі тури, Екскурсії, Авіаквитки, Групові тури м. Львів, Городоцька, 174, (р-н Мотозаводу), ДЦ "Вулик"

    +38(067)3410874   +38(067)6721318     +38(067)3737447   +38(032)2451971